New Yorklu indie topluluğu Interpol İstanbul’a geliyor. 12 yıllık bir aranın ardından şehre gelen Interpol, 24 Temmuz’da Uniq Hall’da sahne alacak. Konserde yeni albümün yanı sıra eski parçalar da seslendirilecek.

İstanbul’da yaz konserleri için hava git gide ısınıyor. Punkın dirilişine katkı sunan indie rock topluluğu Interpol’den sevindirici haber geldi. New Yorklu topluluk tam 12 yılın aranın ardından müzikseverlerle buluşacak.

Geçen yıl ‘The Other Side of Make-Believe’ isimli yedinci albümlerini yayınlayan topluluk, yeni eserlerini dinleyicilerle kutlamak için Avrupa turnesine çıkacak. Turne kapsamında İstanbul’a da uğrayacak olan topluluk solistleri Paul Banks’in liderliğinde “rafine” bir maceraya atılmış durumda. Yedinci albümleri sonrası açıklamalarda bulunan Paul Banks kendisini formda hissettiğini belirtmişti.

Okyanusun her iki yakasını kapsayan turne başlıyor

Grup açısından ‘The Other Side of Make-Believe’in çığır açıcı bir yönü olduğunu belirten Banks, albümlerinde modern hayatın uğursuz akıntılarını keşfetmeyi amaçladıklarını da belirtmişti. Okyanusun her iki yakasında gerçekleşecek olan turne kapsamında Interpol sadece yeni albümleri değil artık klasikleşmiş şarkılarını da müzikseverlerle buluşturacak.

24 Temmuz akşamı Maslak Ayazağa’daki Uniq Hall’da gerçekleşecek olan bu büyük buluşmanın biletleri bugün saat 10.00 itibarıyla satışa çıkıyor.

Hayali grubun şarkıları listeleri altüst ediyor!