Joaquin Phoenix, Emma Stone, Pedro Pascal ve Austin Butler... Bu isimler yönetmen Ari Aster'ın yeni filmi 'Eddington' için bir araya geliyor. Film New Mexico'daki küçük bir kasabanın gözü yükseklerde olan şerifinin hayatını anlatacak.

‘Ayin/Hereditary’ ve Ritüel/Midsommar’ filmlerinin yönetmeni Ari Aster’ın yeni filmi ‘Eddington’un oyuncu kadrosu açıklandı. Yönetmenin şimdiye kadarki en zengin oyuncu kadrosuna sahip filmi olacak ‘Eddington’ da Joaquin Phoenix’in yer alacağı duyurulmuştu. Phoenix ile Astor daha oyuncuya Altın Küre adaylığı kazandıran 2023 yapımı kara komedi ‘Korkuyorum ‘da birlikte çalışmıştı.

Yeni açıklamaya göre Phoenix’e Emmy ve Altın Küre adaylıkları olan Pedro Pascal geçen hafta ikinci Oscar Ödülü’nü kazanan Emma Stone ve son olarak ‘Dune: Part II’de yer alan Austin Butler eşlik edecek. Kadroda ayrıca Luke Grimes, Deirdre O’Connell, Micheal Ward ve Clifton Collins Jr. da yardımcı rollerde yer alacak.

Aster’ın yazıp yöneteceği filmin konusuna dair ayrıntılar gizli tutuluyor, ancak New Mexico’daki küçük bir kasabanın gözü yükseklerde şerifinin hayatını anlatacağı açıklandı. Bu filmin yönetmen için de farklı bir önemi var. Filmin görüntü yönetmeni Oscar adaylıkları olan Darius Khondji oldu. Böylece Aster ilk kez görüntü yönetmeni Pawel Pogorzelski ile çalışmamış olacak.

Filmin çekimlerinin gelecek hafta başlaması planlanıyor.

Edebiyat kahramanlarının izinden İstanbul: Özcan Alper yeni filmine başladı