İstanbul'da bir stadyum konseri daha. Yalın 20. sanat yılını 31 Mayıs'ta Beşiktaş Tüpraş Stadyumu'ndaki konserle kutlayacak. Konserin biletleri bugün Passo, Biletix, Bubilet, Biletinial ve iTicket üstünden satışa çıkıyor.

Uzun yıllar stadyum konserleri bakımından sessiz bir dönem geçiren İstanbul’da peş peşe yeni etkinlikler açıklanıyor. Stadyumda konser vereceği açıklanan son isim Yalın oldu. Müzisyen 20. sanat yılını 31 Mayıst’ta Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda kutlayacak. Konserin biletleri bugün itibarıyla satışa çıkıyor. 2004 yılında yayınladığı ‘Ellerine Sağlık’ albümüyle büyük çıkış yakalayan müzisyen kariyeri boyunca çok sayıda hit şarkıya imza attı.

BWO Entertainment ve Dolmabahçe A.Ş. işbirliğiyle düzenlenecek konserde Yalın özel bir gösteriyle dev sahnede olacak. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hayranlarına müjdeyi veren Yalın “31 Mayıs’ta Beşiktaş Stadyumu’nda kariyerimin en kalabalık biletli konserini vermeye hazırlanıyorum. Şarkılarımızı 40 bin kişiyle beraber söyleyeceğiz, sesimiz tüm İstanbul’u çınlatacak” dedi.

Andea Bocelli’den Yıldız Tilbe’ye

İstanbul bu bahar aylarından itibaren iddialı stadyum konserleri yapmaya hazırlanıyor. Dünyanın en önemli tenorlarından Andrea Bocelli ile başlayacak konser maratonunda Yıldız Tilbe, Hayko Cepkin ve Anadolu Ateşi farklı tarihlerde sahne alacak diğer isimler.

İstanbul’a bir stadyum konseri daha: Yıldız Tilbe Dolmabahçe’de