İstanbul’a bir stadyum konseri daha: Yıldız Tilbe Dolmabahçe’de

İstanbul bu yaz bir stadyum konserine daha ev sahipliği yapacak. Yıldız Tilbe, 9 Haziran akşamı Beşiktaş Tüpraş Stadyumu'nda konser verecek. Konserin biletleri 20 Mart'ta satışa çıkıyor.

Kültür Sanat 15 Mart 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı

Uzun yıllar hiçbir stadyum konserinin gerçekleşmediği İstanbul’da 2024 yılı bir hayli bereketli geçeceğe benzyor. Stadyumda konser verecek bir isim daha açıklandı. Yıldız Tilbe, 9 Haziran 2024 Pazar günü Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda bir konser verecek. Biletler 20 Mart Çarşamba günü saat 13.00’te Passo, Bubilet ve Biletix’te satışa çıkıyor.

Yıldız Tilbe sürpriz bir repertuvarla sahnede

Yıldız Tilbe müzik yolculuğunun 30. yılını dev konserle taçlandıracak. Müziğin duygusal ve etkileyici sesi, 9 Haziran 2024 Pazar günü Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’ndaki konser için hazırlıklara başladı. Müzisyen bu özel gecede sevilen eserlerinin yanı sıra farklı tarzlarda şarkıları da seslendirecek. Sanatçı en son 2020 yılında ‘Seninle Derdim Çok’ adını taşıyan albümünü çıkarmıştı. Sonrasın da 2022 yılında Harbiye konserinin kaydını albüm olarak yayınladı.

1993 yılında Metallica, Madonna, Michael Jackson ve Sting konserlerine evsahipliği yapan İstanbul Beşiktaş İnönü Stadı ya da yeni adıyla Tüpraş Stadyumu bu yılki konukları Andrea Bocelli, Hayko Cepkin, ve Gülşen konserlerinin yanı sıra Anadolu Ateşi. Tabii bu isimler şu ana kadar açıklananlar. Önümüzdeki haftalarda listeye yeni isimlerin de katılması muhtemel.

2024 için bir sürpriz daha: Placebo da İstanbul'a geliyor2024 için bir sürpriz daha: Placebo da İstanbul’a geliyor

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.