25 Haziran için heyecan dorukta. Yaşayan en büyük rock topluluklarından Deep Purple yeniden İstanbul'da olacak. İngiliz rock efsanesi Küçükçiftlik Park'taki konserin öncesinde yeni bir şarkı yayınladı. Şarkının klibi bir milyondan fazla izlendi.

‘Smoke on the Water’, ‘Soldier of Fortune’, ‘Mistreated’, ‘Child in Time’ ve daha nicesi. Deep Purple onlarca unutulmaz şarkıya imza attığı kariyeriyle bugün rock dünyasının yaşayan efsaneleri arasında. Geçen yıl İstanbul’da bir konser veren İngiliz topluluk gördüğü yoğun ilginin ardından yeniden şehre geliyor. 25 Haziran’da Maçka Küçükçiftlik Park’taki konser öncesinde grubun dinleyicilerine bir müjdesi de var. Grup ‘Portable Door’ adlı yeni teklilerini duyurdu. Daha büyük müjde ise bu şarkının yeni albümün habercisi olması.

Deep Purple yeni albüm hazırlığında

Deep Purple yakında yayınlayacağı yeni stüdyo albümü ‘=1’ için çalışmalara devam ediyor. Albümün esrarengiz başlığı ‘=1’, grubun karmaşıklığın ortasında birlik felsefesini özetliyor. Vaadi ise çok daha büyük. Bu esrarengiz albüm yarım yüzyılı geride bırakan hard rock mirasının bir yansıması olma iddiasında. Albüm 19 Temmuz’da yayınlanacak. Ama daha öncesinde başlayacak olan turnede albümde yer alacak yeni şarkıları müzikseverler dinleme fırsatı bulacak.

‘Portable Door’ dijital platformlarda yerini alırken grup şarkı için bir de video klip yayınladı. Leo Feimer tarafından yönetilen şarkının klibi YouTube’da da yerini aldı. Şarkıda efsane grubun üyelerinin de boy göstermesi müzikseverler için hoş bir sürpriz oldu. Klip dinleyicilerden beğeni topladı, şimdiden bir milyondan fazla izlendi.

Gardıropları açın! 2024 siyah tişörtleri çıkarma yılı