Erşan Kuneri'nin film çekme maceraları kaldığı yerden devam ediyor. Netflix dizinin ikinci sezonunu duyurdu. Merakla beklenen yeni bölümler 10 Ekim'de izleyiciyle buluşuyor.

İlk olarak ‘G.O.R.A’da karşımıza bir yan karakter olarak çıkan Erşan Kuneri’nin maceralarının ayrı bir yapım olması yıllarca bekleniyordu. Bu talebe karşılık veren Cem Yılmaz 2022’de karakterin maceralarını anlatan diziyi izleyiciyle buluşturmuştu. Şimdi de Erşan Kuneri’nin maceraları kaldığı yerden devam ediyor. Netflix dizinin ikinci sezonunun tarihini duyurdu. Dizi 10 Ekim’de izleyiciyle buluşuyor.

Erşan Kuneri sinemanın ihtişamlı günlerine dönüyor

Dizinin yeni sezonunda 84 yaşına basan Erşan Kuneri emekliliğinin keyfini sürerken hayatını konu alacak bir röportaj için kapısı çalınır. Sinemaya damgasını vuran kariyerini gün yüzüne çıkaracak sorular Kuneri’yi geçmişin ihtişamlı günlerine ve unutulmaz anılarına geri götürür. İzleyiciler de Erşan Kuneri’nin anlatımıyla Türk sinemasının nostaljik yıllarına doğru heyecan verici bir yolculuğa çıkar.

Erşan Kuneri kadrosuna bu sezon yeni isimler de katıldı.

Yaratıcılığı ve yönetmenliğini Cem Yılmaz’ın üstlendiği Erşan Kuneri’nin yapımı Fikirsanat imzası taşıyor. Dizinin ilk sezonunda Cem Yılmaz’a eşlik eden ve Zafer Algöz, Çağlar Çorumlu, Nilperi Şahinkaya, Bülent Şakrak, Merve Dizdar gibi isimlerden oluşan güçlü oyuncu kadrosuna yeni sezonda Şükran Ovalı, Ahsen Eroğlu, Bige Önal, Bora Akkaş ve Celal Kadri Kınoğlu dahil oluyor.

Cem Yılmaz stand up gösterisiyle de geri dönüyor

Cem Yılmaz’ın geçen sezon Zorlu PSM’de seyirci tarafından büyük ilgi gören ve aylarca kapalı gişe sahnelenen ‘CMXXIV’ isimli gösterisine yeni sezonda da devam edecek. Cem Yılmaz yeni sezonun ilk gösterisiyle 31 Ekim’de Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde izleyici karşısına çıkıyor.

Cem Yılmaz isyan etti: Dün mü başladık bu işe?