Cem Yılmaz isyan etti: Dün mü başladık bu işe?

Cem Yılmaz, hakkında çıkan "sahneyi terk etti" haberleri üzerine bir açıklama yaptı. Olayın geçen haftaki gösterisinde yaşandığını belirten komedyen, taşkınlık yapan kişinin salondan çıkarılması sonrası sahneye geri göndüğünü söyledi.

Kültür Sanat 11 Mayıs 2024
Cem Yılmaz'ın gösterisi aylardır kapalı gişe.

Cem Yılmaz kapalı gişe gösterisi ‘CMXXIV’ sırasında yaşananlarla gündemde. Şubat ayından bu yana Zoru PSM’de gösterilerine devam eden komedyenin önceki hafta gerçekleşen performansı yarıda kesilmişti. İki seyircinin taşkınlık çıkarması üzerine komedyen performansına ara verip kulise gitmişti.

Cem Yılmaz: Gösteriye gelen gelmeyen yorum yapıyor

Yaşanan olay sonrası sahneyi terk ettiği yönünde çıkan haber üzerine açıklama yapan Cem Yılmaz “Seyircim sahneye uzak bi bölgede iki kişinin taşkınlık yaptığını ve sahneyi duyamadıklarını söyledi ben de konfor sağlandıktan sonra devam ettim. Dün mü başladık bu işe? Gösteriye gelen gelmeyen yorum yapıyor” dedi.

X hesabı üzerinden açıklamalarına devam eden Cem Yılmaz, “Bugün hiç takip edemedim, geçen hafta olan bi hadise haber yapılmış. Yazılan doğru değil, 2000 kişinin konforu için, seyircim,sahneye uzak bir bölgede 2 kişinin taşkınlık yaptığını ve sahneyi duyamadıklarını söyledi. Ben de konfor sağlandıktan sonra devam ettim. Çocuk gibi haberler yapmışsınız. Seyirci şöyle dedi, o da sahneden indi ne yahu? Dün mü başladık bu işe? Gösteriye gelen gelmeyen yorum yapıyor ikrah geldi ha. Allahtan oyunlar bitiyor, biraz kafa dinlersiniz hazirandan sonra” dedi.

Cem Yılmaz'ın kapalı gişe gösterisinin haziran biletleri satıştaCem Yılmaz’ın kapalı gişe gösterisinin haziran biletleri satışta

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.