Şahan Gökbakar’la kapışan Buket Aydın: Dava açıyorum, parayı depremzede çocuklara bağışlayacağım

Şahan Gökbakar'ın Buket Aydın'ı ti'ye aldığı videonun yankıları sürüyor: Aydın önce Gökbakar'ın eşinin geçmişini kurcaladı, sonra da dava açacağını açıkladı.

25 Ocak 2024
Buket Aydın Şahan Gökbakar'la mahkemede hesaplaşacağını söylüyor

İşte çıldırtan o söz

Buket Aydın “Ben hesap ödemem. Beni yemeğe çıkaracak erkek bir zahmet hesabı ödeyecek. Yemek ısmarlama durumu yoksa benimle aynı statüde değildir” sözleri Şahan Gökbakar’a takıldı. Ve Buket Aydın’ı, ti’ye aldığı bir video yayınladı. Derken fırtınalar koptu! Aslında eleştiriye hatta lince alışık olan Aydın bu kez çok sinirlendi. Çünkü Şahan’ın videosunun bir yerindeki şu cümleye takıldı: “Peki karşılığında sen bana ne vereceksin?”

Google’dan araştırdı

Buket Aydın, Şahan Gökbakar’a dava açmaya karar verdi. “Parayı bağışlayacağım yer de belli” dedi

Bu sözler üzerine çıldıran Buket Aydın “Eski bir komedyen bozması var. Geçmişte evinin balkonunda oyuncularla sevişen, evlendiğinde ilk işi karısına işi bıraktırmak olan, muhalefete yalakalıktan başka bir işi olmayan kişi. Kadın düşmanı rezil” dedi. Şahan Gökbakar’ın eşi Selin Gökbakar’ın evlenmeden önceki özel hayatını google’dan araştırdı. Sonra da şunları söyledi:

📌 Eşinin eski soyadı Ortaçlı ve listesi kabarık 📌 Önce eşine ‘Zamanında lüks cip karşılığında sen ne verdin Selinciğim’ diye bir sor! 📌 Bunları duymak istemiyorsan benim de duymamı istemediğim şeyleri söylemeyeceksin 📌 Sadece komedi yap, kişilik haklarına hakaret etme.

Ve dava geliyor

Peki tüm bunlar neden oldu? Kavganın tek nedeni; Buket Aydın’ın “Hesabı erkek öder” sözü mü? Elbetteki hayır! Şahan Gökbakar hükümet karşıtı tavrıyla biliniyor. Buket Aydın ise seçim zamanlarında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı destekliyor. Siyasi görüş üzerinden başlayan kavganın son raundu nerede mi bitecek? Mahkemede. Buket Aydın dava açmaya karar verdi. “Kazanacağım parayı depremzede çocuklara bağışlayacağım” dedi.

Mülteci tartışması

Paris’teki Melisa Aslı Pamuk, İsmail Hacıoğlu’nun ‘mülteci’ göndermesinden rahatsız oldu

Bir kavga da ‘Cem Karaca’nın Gözyaşları’ filminin kadrosunda çıkmak üzere… Başrol oyuncusu İsmail Hacıoğlu galada “Rol arkadaşınız Melisa Aslı Pamuk niye yok, nerede” sorusu karşısında bir an duraksadı. Sonra “Fransa’ya mülteci olarak yerleşmediyse gelmesi lazım” dedi. Melisa Aslı Pamuk ise bu sözlerden birkaç saat önce son derece şık kıyafetlerle Paris Moda Haftası’nda yabancı basına poz veriyordu. Kendisi futbolcu sevgilisi Yusuf Yazıcı’nın, Fransız-Lille takımında oynamasından dolayı Paris’te… Daha önceki bir galaya da “Pasaportum çalındı” diye gitmeyen Melisa Aslı Pamuk, İsmail Hacıoğlu’nun ‘mülteci’ açıklamasına epey bozulmuş. Bunu ekibe iletmiş. Ancak Hacıoğlu, Melisa Aslı Pamuk’a karşı çok tepkiliymiş.

Aşk tesadüfleri mi sever?

Defne Samyeli ile Muzaffer Yıldırım (sağ köşede) aşkının ortak noktası Cem Yılmaz

Defne Samyeli, ünlü film yapımcısı Muzaffer Yıldırım’la aşk yaşamaya başladı. Aşıkların ortak noktası Cem Yılmaz. Çünkü Yılmaz, 2018’de Defne Samyeli’nin sevgilisi, Muzaffer Yıldırım’ın da iş ortağıydı. Bu arada Cem Yılmaz ile Muzaffer Yıldırım farklı zamanlarda Serenay Sarıkaya ile aşk yaşamıştı. Hatta bu nedenle aralarının biraz açık olduğu iddia edilmişti. Bu arada Defne Samyeli, Serenay Sarıkaya’dan hiç hoşlanmıyor. Neden mi? Cem Yılmaz’la aşk yaşarken ‘Cem Yılmaz, Serenay Sarıkaya’yla yakınlaştı’ haberleri çıkmıştı. Samyeli bu dedikoduya çok kızmış, “Yok öyle bir şey” demişti. İhaneti öğrendikten sonra da tepkisi şu olmuştu: “Meğer hiçbir bilmiyormuşum, görememişim. Hiç ihtimal vermedim, konduramadım.”

İç çamaşırı fırlatma takımı

Edis’in, Manisa-Akhisar’daki konserinde bir seyircisinin sahneye iç çamaşırı fırlatması olay oldu. Aslına bakarsanız sutyen, çamaşır fırlatmalar 1990’lardan kalma hareketler. Eskiden şarkıcılara iç çamaşır atmaları için 15-20 genç kadın seçilir, otobüsle konser alanına götürülür, organizatörün “Haydi fırlatın” işaretiyle harekete geçerlermiş. Ertesi günü de gazetelerde “Ünlü popçunun sahnesine sutyen attılar” haberleri çıkarmış. Edis’e böyle bir oyun yapıldığını sanmam. Ama zamanında Küçük Emrah’a yapılırmış…

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.