Cem Yılmaz’ın kapalı gişe gösterisinin haziran biletleri satışta

Şubat ayından bu yana biletleri dakikalar içinde tükenen Cem Yılmaz'ın yeni gösterisi 'CMXXIV' haziranda da seyirciyle buluşacak. Komedyenin Zorlu PSM'de sahneleyeceği gösterilerinin biletleri satışa çıktı. Ne kadar sürede tükeneceği merak konusu.

Kültür Sanat 20 Nisan 2024
Bu haber 2 hafta önce yayınlandı

Cem Yılmaz, tarafı olduğu tartışmalar bir yana tek kişilik gösterisinin gördüğü ilgiyle de gündemde. Şubat ayından bu yana Zorlu PSM’de sahnelediği ‘CMXXIV’ gösterisinin tüm performansları kapalı gişe gerçekleşen komedyen haziranda da seyirciyle buluşacak. Şubat, mart ve nisan aylarındaki gösterilerinin biletleri dakikalar içinde tükenen komedyenin hazirandaki performanslarının biletleri passo.com.tr‘de satışa çıktı.

Cem Yılmaz sonbaharda Avrupa yolcusu

3 ve 4 Haziran tarihleri arasında Zorlu PSM’deki gösterileriyle Cem Yılmaz, İstanbul’a veda edecek. Sosyal medyadan gelecek programını duyuran komedeyn haziran sonrası ‘CMXXIV’ gösterisiyle bir turneye çıkacağını duyurdu. Nisan, mayıs ve haziranda toplam 15 gösteriyi sahneleyecek olan komedyen ekim ayından itibaren Avrupa yollarına düşecek.

Bugüne kadar yüzlerce kez sahneye çıkan Cem Yılmaz, bir süre önce gösterisinin içeriğini paylaşanlara sosyal medyadan sitem etmişti. Komedyen yaptığı paylaşımda; “Artık gösteriden “kelime, kelime” esprilerin önü arkası nedir belli değil, düz yazıyla yazıp yazıp şuna dediki , buna dediki ile haber yapma başladı. Yap yap çok güzel. Başka ne bekliyorum ki; ‘hiç'” demişti.

Cem Yılmaz'dan Oyuncular Sendikası'na bağışCem Yılmaz’dan Oyuncular Sendikası’na bağış

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.