Cem Yılmaz’dan Oyuncular Sendikası’na bağış

Cem Yılmaz Tim Show Center'da sahnelediği 'Pek Yakında - Extr Act' adlı yeni performansından elde edilen geliri Oyuncular Sendikası'na bağışladı.

Kültür Sanat 26 Mart 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı

Cem Yılmaz 23 Mart’ta ‘Pek Yakında – Extr Act’ adlı yeni gösterisini sahneledi. Yılmaz performansından elde edilen geliri Oyuncular Sendikası’na bağışladı.

Bağışın ardından Yılmaz’a teşekkür eden Oyuncular Sendikası’nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

“Sevgili üyemiz Cem Yılmaz’a tüm üyelerimiz ve meslektaşlarımız adına çok teşekkür ediyoruz. Çok özel anların yaşandığı, hepimiz için çok kıymetli bir geceydi. Elini üzerimizden hiç çekmeyen, her zaman meslektaşlarıyla omuz omuza olan çok değerli üyemiz Özkan Uğur’u ise özlemle andık. Meslektaş adaylarımız, konservatuvar öğrencilerini de bu özel gecede ağırlamış olmanın sevinci içindeyiz. Dayanışmayla, güzel günlere.”

Yılmaz yeni gösterisinde ‘Pek Yakında’ filmini izleyicilerle birlikte yorumlayarak interaktif bir deneyim sunuyor. Öte yandan Yılmaz son gösterisi ‘CMXXIV’ı sahnelemeye devam ediyor. Komedyen 29 Mart ve 20 Nisan’da Bostancı Gösteri Merkezi’nde olacak.

Gösterisini erken bitiren Cem Yılmaz'dan açıklama geldi: Yaşlandık artıkGösterisini erken bitiren Cem Yılmaz’dan açıklama geldi: Yaşlandık artık

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.