Alkollü araç kullanırken polise yakalanan Justin Timberlake mahkemeye çıktıktan sonra serbest bırakılmıştı. Turnesine devam eden şarkıcı sahneden seslendi: "Bazen sevilmesi zor biri olduğumu biliyorum, ama beni sevmeye devam edin."

Mart ayında yayınladığı albümüyle gündemde olması beklenen şarkıcı Justin Timberlake son iki haftadır bambaşka şekilde konuşuluyor. Şarkıcı ABD’nin New York eyaletine bağlı Long Island bölgesinde alkollü araç kullanırken polise yakalanmış, gözaltına alınmıştı.

Timberlake’in başına gelenler normal şartlar altında “klişe” bir ünlü haberi olabilirdi ancak işin çok daha farklı bir boyutu var. Timberlake’in alkollü araç kullanmaktan gözaltına alınmasından birkaç saat sonra sosyal medya üzerinden milyonlarca hayran Britney Spears’ın kulaklarını çınlattı.

Alma Britney’in ahını

Zira ikili bir dönem sevgiliydi. Ancak Justin Timberlake zamanında Britney’i sistematik olarak aşağılıyor, eski sevgilisi alkol ve madde bağımlılığıyla mücadele ederken basının karşısında “iyi çocuk” olarak Spears’a sesleniyordu. Sonradan ortaya çıktı ki Timberlake, Spears’ı farklı şekillerde psikolojik şiddete maruz bırakmış. Hatta kendisi de bu durumu kabullendi, kamuoyu önünde Spears’tan özür diledi.

Şimdi de hayranlar “Alma Britney’in ahını” diyerek Timberlake’in alkollü araç kullanmaktan gözaltına alınmasını uzaktan izliyor. Öyle ki Britney Spears’ın ‘Mama I’m a Criminal/ Anne ben bir suçluyum’ şarkısı müzik listelerinde sürpriz şekilde yükseldi.

Timberlake’in gözaltına alınmadan önce çekilen fotoğrafı.

Gözaltı raporundan ayrıntılar ortaya çıktı

Tutuklanmadan önce çekilen fotoğrafı da ortaya çıkan Timberlake’in gözaltı raporunda polislerin şarkıcının gri aracını durdurmaya çalıştığı, ancak Timberlake yolun sağ tarafında durmadığı için kenara çekilir çekilmez tutuklandığı açıklandı. Belgede memurlar yıldızı durdurduğunda Timberlake’in gözlerinin kan çanağı olduğu ve nefesinden güçlü alkollü içecek kokusu yayıldığı belirtildi. Yetkililer Timberlake’in konuşmasının yavaşladığını ve memurların alkolmetre testini reddettiğini de açıkladı.

‘Zor bir haftaydı’

Timberlake serbest bırakılmasının ardından Chicago’da bir konser verdi. Grammy ödüllü şarkıcı şarkı arasında malum konuya değinmeden edemedi, hayranlarına seslendi.

“Bazen sevilmesi zor biri olduğumu biliyorum ama siz beni sevmeye devam edin. Ben de sizi seviyorum. İnişlerimiz ve çıkışlarımız oldu. Desteğiniz için teşekkür ederim.”

Timberlake 26 Temmuz’da online olarak mahkemeye çıkacak.

Britney Spears’tan Justin Timberlake’e bir zeytin dalı daha