Britney Spears’tan Justin Timberlake’e bir zeytin dalı daha

Britney Spears eski sevgilisi Justin Timberlake'in yeni şarkısını övmek için Instagram'a koştu. Ayrıca geçen sene yayınladığı anı kitabının tartışma yaratması üzerine ismi geçenlerden özür diledi: "Birini gücendirdiysem çok üzgünüm."

Kültür Sanat 31 Ocak 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı

Britney Spears bir kere daha geçmişin tozlu sayfalarını açıyor.

Grammy Ödüllü şarkıcı geçen yıl hayatına ve kariyerine odaklanan anı kitabı ‘İçimdeki Kadın’ı yayınlamıştı. Tüm yasal haklarının babasında olduğu dönemi ve ünlü isimlerle yaşadığı ilişkileri de anlatan şarkıcının kulağını çınlattığı isimlerden biri 1999-2002 yılları arasında birlikte olduğu şarkıcı Justin Timberlake olmuştu.

Spears kitapta hamile kaldığını, ancak Timberlake’in isteği üzerine kürtaj yaptırdığını açıklamıştı. Spears, Timberlake’in o dönem baba olma konusunda tereddütleri olduğunu anlatmış ancak seçim hakkı olsa bebeği aldırmayacağını söylemişti. Ortaya çıkan bu gerçeğin ardından Justin Timberlake herhangi bir açıklama yapmadı.

Spears’ın kitabındaki Justin Timberlake ile ilgili sızıntıdan sonra gözler şarkıcıya çevrildi ancak Timberlake herhangi bir açıklama yapmadı.

Sessizliği bozan isim ve aradaki gerginliği bitiren isim yine Britney Spears oldu. Şarkıcı Instagram hesabından Timberlake’in yeni şarkısı ‘Selfish’e destek vererek “Justin Timberlake’in yeni şarkısı ‘Selfish’e aşığım” dedi.

Aslında bunu yapmasının bir nedeni vardı. Zira Spears’ın hayranları şarkıcının Timberlake ile aynı ismi taşıyan şarkısını iTunes en çok dinlenen listesinde birinci sıraya taşıyarak Timberlake’in şarkısını zirveden indirdi.

Spears ayrıca kitabıyla ilgili bir başka açıklama daha yaptı: “Kitabımda yazdığım bazı şeyler için özür dilemek istiyorum. Gerçekten önemsediğim insanlardan herhangi birini gücendirdiysem çok üzgünüm.”

Britney Spears kararlı: Müziğe asla dönmeyeceğimBritney Spears kararlı: Müziğe asla dönmeyeceğim

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.