Victor Wembanyama’nın koruması Britney Spears’a tokat attı

NBA’in yeni yıldızlarından Victor Wembanyama’nın koruması, oyuncunun arkasından sırtına dokunan Britney Spears’a tokat attı.

Spor 7 Temmuz 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Victor Wembanyama'nın korumasından Spears'a tokat.

NBA’de 2023 draftının bir numarası Victor Wembanyama henüz ilk maçına çıkmamasına karşın ligin en gözde isimlerinden biri. Wemby, San Antonio Spurs formasıyla Yaz Ligi’nde forma giymek için Las Vegas’a gitti.

Vegas’ta birçok hayranı ve basketbol severle fotoğraf çektirip imza dağıtan oyuncu aynı zamanda yeni sezon hazırlıklarını da sürdürüyor. Ancak bu hazırlıklar sırasında ilgi yağmuru altında olan Wemby’nin bu durumu güvenlik zaafiyeti doğurduğundan Spurs organizasyonunun korumalarından biri yıldız adayıyla beraber geziyor.

İşte o koruma, Wembanyama’ya arkadan yaklaşan ve kendisine sırtından dokunan Britney Spears’a elinin tersiyle vurarak gündeme geldi. Spears’ı tanımayan ve kendisini vurduğu darbeyle yere düşüren koruma hakkında ünlü ismin şikayetçi olduğu öğrenildi. Ancak yine TMZ’nin haberine göre Spurs Güvenlik Kısmı Direktörü olan Damian Smith hakkında polisin bir suç soruşturması yapması beklenmiyor zira polis, Smith’in Spears’a zarar verme niyetinde olmadığını düşünüyor.

NBA’de sezon içi turnuvası başlıyor: İlk organizasyon Las Vegas’taNBA’de sezon içi turnuvası başlıyor: İlk organizasyon Las Vegas’ta

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.