Serenay Sarıkaya'nın başrolde oynadığı 'Kimler Geldi Kimler Geçti' dizisi beş haftadır dijital platform Netflix'te Top 10'da. Ama diziye ilgi Türkiye sınırlarını aştı. Dizi Netflix'in gösterim yaptığı 69 ülkede Top 10'a girdi.

Serenay Sarıkaya’nın başrolünde yer aldığı ‘Kimler Geldi Kimler Geçti’ Netflix yayın kataloğuna eklendiğinde takvimler 9 Mayıs’ı gösteriyordu. Türkiye’de 9 Mayıs tarihinden itibaren Netflix’te en çok izlenen 10 dizi arasında. Ama bu ilgi Türkiye ile sınırlı değil. Dizi şimdiye kadar 69 ülkede Top 10’a girdi.

‘Kimler Geldi Kimler Geçti’ beşinci haftasında da Netflix Top 10’da yer aldı.

İkinci sezon yolda

Ece Yörenç’in senaryosunu kaleme aldığı, Bertan Başaran’ın yönettiği ‘Kimler Geldi Kimler Geçti’ ilişki, arkadaşlık, aşk ve modern zamanların ilişki sancısı konularını anlatıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Sarıkaya’nın yanı sıra Metin Akdülger, Hakan Kurtaş, Boran Kuzum, Ahmet Rifat Şungar, Bade İşçil, Gülcan Aslan, Zeynep Tuğçe Bayat, Esra Ruşan, Efe Tunçer, Meriç Aral, Kamil Güler, Nil Sude Albayrak, Sümeyra Koç, Selçuk Borak, Ege Aydan, Laçin Ceylan ve Perihan Savaş yer alıyor.

 

Kaynaklara göre ikinci sezonda kahramanlar yeni aşklar ve maceralarla karşılaşacak. Cem Murathan’ın babası Süha karakteri de hikâyeye dahil edilecek ve role usta tiyatrocu Levent Özdilek hayat verecek.

Serenay Sarıkaya göğsünü gere gere soruyor: ‘Kimler Geldi Kimler Geçti’