Serenay Sarıkaya göğsünü gere gere soruyor: ‘Kimler Geldi Kimler Geçti’

Serenay Sarıkaya avukat Leyla rolünde. Oyuncu Ece Yörenç imzalı "heyecanı çok yüksek bir ‘aşşşırı aşk’" dizisinde bu kez 'Kimler Geldi Kimler Geçti' diye soracak. Dizi 9 Mayıs'ta Netflix semalarına inecek ve şimdiden ikinci sezon onayını da aldı.

Kültür Sanat 16 Nisan 2024
Bu haber 2 hafta önce yayınlandı
'Kimler Geldi Kimler Geçti '9 Mayıs’ta Netflix'te.

Geçen sezon Show TV’de ‘Aile’ dizisinde psikolog Devin karakterini canlandıran Serenay Sarıkaya bu kez avukat Leyla rolüyle izleyicilerin karşısına çıkıyor.

Ece Yörenç’in senaryosunu kaleme aldığı, Bertan Başaran’ın yönettiği ‘Kimler Geldi Kimler Geçti’ ilişki, arkadaşlık, aşk ve modern zamanların ilişki sancısı konularını ele alacak. Dizinin oyuncu kadrosunda Sarıkaya’nın yanı sıra Metin Akdülger, Hakan Kurtaş, Boran Kuzum, Ahmet Rıfat Şungar, Bade İşçil, Gülcan Aslan, Zeynep Tuğçe Bayat, Esra Ruşan, Efe Tunçer, Meriç Aral, Kamil Güler, Nil Sude Albayrak, Sümeyra Koç, Selçuk Borak, Ege Aydan, Laçin Ceylan ve Perihan Savaş yer alıyor.

Yayıncı Netflix’ten diziyi “heyecanı çok yüksek bir ‘aşşşırı aşk’ hikayesi” şeklinde duyurmuştu. Şimdi de hem yeni kareleri, hem de bir tanıtım filmini paylaştı.

 

Dizinin konusu neymiş diyenlere:

“Başarılı avukat Leyla Taylan ihanetle biten ilk aşkının acısından kurtulmak için kendini yıllar sonra yeniden flört dünyasına atar. Arkadaşları ve yakışıklı şef Şeyyaz’ın yardımıyla ayrılığın acısından sıyrılıp ‘yılın boşanma davası’ sayılan bir davada ünlü üçüncü eş Tuba Tepelioğlu’nun vekili olur. Karşısında 15 yıl içinde üç kadınla evlenip boşanmış ilişki katili bir koleksiyoner olan Cem Murathan bulunmaktadır. Leyla ‘hem suçlu hem güçlü’ olan bu ‘narsist’ adama karşı müvekkilini en ateşli şekilde savunacaktır.

Ancak bu ‘aşşşırı aşk’ hikayesinde kim kimlerle aşk yaşayacak, bunu bültenden anlaması pek mümkün değil. İzleyicilerin bu sorunun cevabını öğrenmek için 9 Mayıs’ı beklemesi gerekiyor. ‘Kimler Geldi Kimler Geçti’ 9 Mayıs’ta Netflix semalarına inecek. Bu arada henüz ilk sezon izleyicilerle buluşmuş olmasa da yapım ikinci sezon onayını da kaptı.

Harry ve Meghan iki yeni Netflix programıyla geliyorHarry ve Meghan iki yeni Netflix programıyla geliyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.