'The Bear' ikinci sezonuyla geri dönüyor. Paylaşılan yeni fragman gösteriyor ki mutfakta sesler yükselecek. Yeni sezonda kadrosunu da genişleten dizi, on bölümlük ikinci sezonuyla yaz aylarında izleyicilerle buluşacak.

2022’nin sevilen dizilerinden ‘The Bear’ın ikinci sezonu için geri sayım başladı. Seyircileri Chicago’da bir sandviç dükkanın mutfağına davet eden dizi, sekiz bölümlük ilk sezonun ardından on bölümlük ikinci sezonuyla ekranlara gelecek.

Kadro genişliyor, sesler yükseliyor

‘Utanmaz/Shameless’ dizisiyle ünlenen Jeremy Allen White’ın başrolünde yer aldığı dizinin kadrosunda ayrıca Ebon Moss-Bachrach, Ayo Edebiri, Lionel Boyce, Abby Elliott, and Liza Colón-Zayas, Edwin Gibson ve Matty Matheson da yer alıyor. Daha önce mutfak ekibinin kadrosunun genişleyeceği haberlerini duyurmuştuk. ‘Breaking Bad’ ve ‘Better Call Saul’ dizileriyle tanınan oyuncu Bob Odenkirk’in diziye konuk olarak katılacak. Ayrıca ‘Shiva Baby’ filmi oyuncusu Molly Gordon da dizinin yeni yüzlerinden biri.

https://twitter.com/TheBearFX/status/1658155287768084480?s=20

Mutfaktan sesler yükselirken bir de fragman geldi. Yeni fragman, ilk sezonun alametifarikası olan baş döndürücü bir hızda. İlk sezonda ekibi, restoranı büyütme kararı almış şekilde bırakmıştık. Paylaşılan fragmanda hazırlıkların tüm hızıyla devam edildiği görülüyor. Yeni şef adaylarıyla yapılan iş görüşmeleri, şef Carmy’nin kendini toparlama süreci ve restoranı bekleyen tüm yeni hamlelere dair ipuçları paylaşılıyor.

ABD’de 22 Haziran’da Hulu ekranlarında yayınlanacak dizinin, devam eden günlerde Disney+ kataloğunda yerini alması bekleniyor.

Fragmanlı Vizyon Raporu sunar: Sekiz filmlik hafta