Sylvester Stallone, 'Rambo 6' gelir mi sorusuna samimi bir yanıt verdi. Rolü hakkıyla oynamak için artık çok yaşlandığını söyleyen 77 yaşındaki aktör, "Kimle savaşacağım? Kireçlenmeyle mi?" dedi.

Hayranlarını üzmek gibi olmasın ancak muhtemelen yeni bir ‘Rambo’ filmi asla gelmeyecek. En azından filmi efsane haline getiren Sylvester Stallone’lu halini…

Rocky’ ve ‘Rambo’ serileriyle unutulmaz filmlere imza atan Sylvester Stallone, ‘Rambo’nun altıncı filmle geri dönüp dönemeyeceği sorusuna samimi bir yanıt verdi. Oyuncu, aksiyon sahneleriyle meşhur filmi hakkını vererek oynayamayacak kadar yaşlandığını kabul etti.  77 yaşındaki oyuncu bu soruya, “Neyle savaşacağım, kireçlenmeyle mi?” diyerek artık John Rambo’nun savaş günlerinin geride kaldığını söyledi.

David Morrell’in 1972’de yayımlanan romanı ‘First Blood’ dan uyarlanan ilk film 1982 yılında vizyona girmişti. Stallone, serinin olası devam filmlerinde yeni bir Rambo’nun olmasını gerektiğini düşünüyor. Stallone daha önce beşinci film öncesinde de benzer açıklamalar yapmış ancak Rambo rolüyle yeniden seyircilerin karşısına çıkmıştı. Benzer bir karar değişikliği gelir mi yoksa oyuncu, John Rambo’ya sonsuza dek veda mı etti bekleyip göreceğiz.

Stallone’den Schwarzenegger’e: Ejderhayla dövüşüp sadece bir yara bandıyla döner