Türkiye'de çok sevilen müzik gruplarından Pink Martini'nin dünkü konserinde sahneye İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve eşi Dilek İmamoğlu da çıktı. İmamoğlu çifti Pink Martini ile birlikte 'Aşkın Bahardı' şarkısını seslendirdi.

Türkiye’de büyük bir dinleyici kitlesi var Pink Martini’nin. Bu yüzden sıklıkla da Türkiye’ye konser vermeye geliyorlar. Meğer dinleyicileri arasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve eşi Dilek İmamoğlu da varmış.

Dün akşam Pink Martini 30. Yıl Turnesi kapsamında Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda konser verdi. Konsere gelenler arasında İmamoğlu çifti de vardı. Lakin sahneye davet edilince Pink Martini’nin çaldığı ‘Aşkım Bahardı’ şarkısına eşlik ettiler.

20’yi aşkın farklı dilde şarkı söyleyen Pink Martini albümlerinde ‘Üsküdar’a Gider İken’ ve ‘Aşkım Bahardı’ şarkılarına da yer vermişti.

Samurayların aşk şarkılarından 1930’ların Küba müziğine, Fransız şansonlarından Brezilya sokak şarkılarına kadar farklı türden şarkıları söyleyen Pink Martini kendilerini “Dünyanın değişik köşelerinden melodileri ve ritimleri bir araya getirerek modern bir formda sunan müzik arkeologları” olarak tarif eden bir müzik topluluğu. Ki şarkıları da bugüne kadar  ‘La Casa De Papel’den ‘Desperate Houseviwes’a kadar birçok dizi ve filmde de yer buldu.

Pink Martini çok sevdiği ve sevildiği İstanbul’a geliyor