İki yıl önce evlenen Ben Affleck ve Jennifer Lopez boşanma evraklarını hazırladı, mahkeme için yaz sonunu bekliyor. Son günlerde olanlar iplerin koptuğunu gösterirken Ben Affleck bambaşka bir tiple ortaya çıktı.

Araları epeydir bozuktu, pek düzeleceğe de benzemiyordu. Yine de zaman zaman çiftin evliliğini kurtarmaya çalıştığına dair haberler çıktı. Ama Jennifer Lopez New York’ta 55 yaşını kutlarken Ben Affleck’in partiye katılmadığı gibi tam da o gün kendine Los Angeles’ın Pasific Palisades mahallesinde 20 milyon dolara bir “bekar evi” satın alması ipleri kopardı. En azından Lopez’in arkadaşları böyle söylüyor.

Ben Affleck dün Los Angeles’ta yanlarını kazıttığı kısacık saçları, Top Gun filminden beri “pilot gözlüğü” olarak anılan güneş gözlükleri, rocker tişörtü, deri montuyla görüldü. Kaskını takıp motora binen 51 yaşındaki oyuncunun parmağında yüzük yoktu.

Garner’dan ayrılırken dövme yaptırmıştı

Ben Affleck’in anka kuşu dövmesi bütün sırtını kaplıyor. Fotoğraf: Daily Mail

51 yaşındaki yıldız oyuncu kimilerine göre orta yaş bunalımında, kimine göre de ayrılığın stresini atma çabasında. 2015’te üç çocuğunun annesi Jennifer Garner’dan ayrılırken de sırtına “küllerinden yeniden doğan” anka kuşu (phoenix) dövmesi yaptırmıştı. Hatta önce bunu rol gereği yaptırdığını ve geçici olduğunu söylemiş, üç yıl sonra New Yorker’a verdiği bir röportajda gerçeği açıklamıştı.

Yirmi yıl önce 20 yıl sonra

Çift 2002’de nişanlanıp ayrıldı, 2022’de evlendi.

Jennifer Lopez ve Ben Affleck’in aşkı 20 sene öncesine dayanıyor. Çift 2002 yılında sürpriz şekilde nişanlanmış, büyük aşk yaşamış ama evlenmeden ayrılmıştı. Bu arada ikisi de evlendi, çocukları ve başka ilişkileri oldu. 20 yıl sonra yeniden bir araya geldiler, 2022’de evlendiler. Şimdi ufukta yine ayrılık görünüyor. Çift belgelerini hazırlamış, mahkemeye başvurmak yazın bitmesini bekliyor.

Evler ayrıldı, gönüller hâlâ bir mi: JLo ve Ben Affleck boşanacak dedikodusu