Evler ayrıldı, gönüller hâlâ bir mi: JLo ve Ben Affleck boşanacak dedikodusu

2022'de görkemli bir düğünle evlenen Jennifer Lopez - Ben Affleck çiftinin boşanacağı konuşuluyor. Söylentinin gerçek olma ihtimalini kuvvetlendiren birkaç sebep var.

Magazin 20 Mayıs 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı

Magazin siteleri birkaç gündür Jennifer Lopez ile Ben Affleck çiftinin boşanacağını yazıyor. Dedikodular boşuna değil. TMZ’nin haberine göre çift en son 30 Mart’ta New York şehrinde ele ele fotoğraflandı, bir daha bir arada görülmediler. Affleck karısının eş ev sahipliğini yaptığı MET Gala’ya gitmedi. Basın sözcüsü gerekçe olarak Los Angeles’taki işlerini gösterdi.

JLo ve Ben Affleck 30 Mart 2024’te New York şehrinde. Fotoğraf: TMZ

Ellerinde çiçekler

Çift 16 Mayıs’ta uzun süre sonra ilk kez yeniden bir arada görüldü.  Bu kez sebep Affleck’in Jennifer Garner’dan olan üç çocuğundan 15 yaşındaki Seraphina’nın okuldaki resitali. JLo’nun elinde bir demet çiçek, Affleck’te birkaç yaprak kağıt var. Çiçekler Ben Affleck’ten karısına mı yoksa sahneye çıkacak çocuğuna mı belli değil. Çiftin yüz ifadesini okumak da pek mümkün değil.

Fotoğraf: Whoopsee

Gelelim ikinci boşanma alametine. Yine TMZ’ye göre Ben Affleck bir süredir Los Angeles’ta Brentwood mahallesindeki evine tek başına gidip geliyor. Sol elini otomobil camından çıkardığı bir fotoğrafta ise yüzük takmadığı görülüyor.

Ben Affleck bir süredir ayrı evde yaşıyor, alyans takmıyor. Fotoğraf: TMZ

Boşanma ikisi için de travma

The Sun gazetesinin çiftin yakınlarından öğrendiğine göre aslında bu evlilik bitmiş. Çiftin kişilikleri farklı, kariyer hedefleri yüksek, hayatları stresli. Ama boşanma her ikisi içinde travma. Jennifer Lopez sırf boşanmayla yüzleşmemek için evli kalıp mutluymuş gibi davranmaya çalışıyor ve “peri masalı”nı devam ettirmek istiyor ama Ben Affleck bu şekilde numara yaparak yaşayabilecek biri değil.

Ayrılık da mı tekerrür edecek?

Bennifer çifti 2002’de nişanlanıp ayrılmıştı (solda). Nikah 2022’de gerçekleşti (sağda). Yıllar Ben Affleck’e kötü davranmamış, ama JLo’ya kesinlikle yaramış.

Bilenler bilir, Jennifer Lopez ve Ben Affleck’in aşkı 20 sene öncesine dayanıyor. Çift 2002 yılında sürpriz şekilde nişanlanmış, büyük aşk yaşamış ama evlenmeden ayrılmıştı. Bu arada ikisi de evlendi, çocukları ve başka ilişkileri oldu. 20 yıl sonra yeniden bir araya geldiklerinde bu kez ilişki tamamına erdi ve evlendiler. Şimdi ufukta yine ayrılık görünüyor. İnsan sormadan edemiyor: Tarih sahiden tekerrürden mi ibaret?

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.