'Gossip Girl' dizisinin yıldızı şarkıcı Taylor Momsen İspanya'da konser verdiği sırada yarasa tarafından ısırıldı.

Gossip Girl dizisindeki Jenny karakteriyle ünlü olan daha sonra kariyerine şarkıcı olarak devam eden Taylor Momsen sahnede ilginç ve bir o kadar da ürkütücü bir deneyim yaşadı.

Geçen hafta solisti olduğu The Pretty Reckless grubuyla İspanya’nın Sevilla kentinde sahne aldı. The Pretty Reckless, rock efsanesi AC/DC’nin yaz turnesinde ön grup olarak seyirciye coşkuyu verdiği sırada bir yarasa gelip Momsen’in bacağının üst kısmına yapıştı.

Momsen başta durumu fark etmese de seyircilerin tepkisinden bir şeylerin yanlış gittiğini anladı. Bacağındaki yarasayı fark edince soğukkanlılığı davranan şarkıcının yardımına sahne arkasından görevliler koştu. Ne yapacaklarını bilemeyen görevliler yarasayı kaçırmaya çalışırken yarasa birden geldiği gibi uçarak uzaklaştı.

Momsen Witches Burn (Cadılar yanar) isimli şarkıyı söylediği sırada yaşanan olaydaki serin kanlı duruşunu bir şakayla tamamladı: “Gerçekten cadı olmalıyım.”

Bu anları ve sonrasında hastanede kuduz aşısı olduğu görüntüleri Instagram hesabından paylaşan Momsen iki hafta daha aşı olmaya devam edeceğini yazdı. Ayrıca haberlerde olayı görüp kendisinden ‘yarasa kız’ diye bahseden hastane çalışanlarına da teşekkür etti.

Kuduz hastalığı taşıyan hayvanla direkt temas yoluyla bulaşıyor. Kuduz virüsü sinir sistemine saldırarak beyni etkiliyor. Aşı ve gerekli durumlarda  immünglobulin (pasif antikor) uygulanmaması durumunda ölüme yol açıyor.

Isırıldığınızda ne yapmanız gerekir? ‘Kuduz hastalığının tedavisi yok’