Ligin iki rahat takımı Adana Demirspor ile Kayserispor futbolseverlere futbol şöleni yaşattı. 8 golün atıldığı maçta kazanan 5-3 ile Adana Demirspor oldu.

Adana’da ligin açık oynayan iki ekibi Adana Demirspor ile Kayserispor maçı öncesi taraftarların beklentisi bol goldü. İki takım da beklentiye yanıt verdi ve sporseverlere çok güzel bir maç izlettirdi.

MHK 4 hakemi isim vermeden kızağa çekti, Fenerbahçe’den soru geldi

Gol yağmuru 7. dakikada başladı. Cherif Ndiaye Adana Demirspor’u 1-0 öne geçirdi. Kayserispor’da hat-trick yapan Mame Thiam ilk golünü 24. dakikada kafayla ağlara gönderdi. 27 dakika Cherif Ndiaye ve 30. dakikada Thiam takımları adına birer gol daha attı. 31. dakikada Belhanda Adana Demirspor’u 3. kez öne geçirdi. 45+4’te Thiam Kayserispor’un bir kez daha Adana Demirspor’u yakalamasını sağladı. İlk yarı böyle bitecek derken 45+6 Yusuf Sarı ilk yarı sonucunu belirledi 4-3.

Yıllar sonra ortaya çıktı: Wayne Rooney, Alpay Özalan’ı yumruklamış

İkinci yarıya hızlı başlayan Adana Demirspor oldu. 52. dakikada kazanılan penaltıyı Henry Onyekuru gole çevirdi. 81. dakikada hakem Direnç Tonusluoğlu, Cherif Ndiaye’yi ceza alanı dışında düşüren kaleci Bilal Bayazıt’a VAR müdahalesiyle kırmızı kart gösterdi. Kalan dakikalarda iki takımın atakları sonucu değiştirmedi ve karşılaşma 5-3 Adana Demirspor’un üstünlüğüyle bitti.