Tenis tarihinin en çok ace atan sporcusu 38 yaşındaki ABD'li John Isner, 28 Ağustos'ta başlayacak Amerika Açık sonrası kortlara veda edeceğini duyurdu.

Tenis tarihinin önde gelen isimlerinden, grand slam zaferi bulunmamasına rağmen ace canavarı olarak tarihe geçen John Isner kortlara veda ediyor. Tenis tarihinin en fazla ace atan (14 bin 411) ismi ABD’li John Isner, 28 Ağustos’ta başlayacak ve 10 Eylül’le sona erecek ABD Açık Tenis Turnuvası’nın kariyerinin son turnuvası olacağını açıkladı.

Isner sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “17 yıldan sonra artık profesyonel tenise veda etme zamanı geldi. Bu geçiş kolay olmayacak ama muhteşem ailemle bunun her saniyesini sabırsızlıkla bekliyorum.” sözlerine yer verdi.

ABD’li tenisçi, tenis tarihinin en uzun maçının da aktörlerinden biriydi. 2010 Wimbledon’da Nicolas Mahut’la arasındaki mücadele 3 güne yayılmış ve toplamda 11 saat 5 dakika sürmüştü. Isner, 2010 ile 2019 yılları arasında dünyanın en iyi 20 erkek tenisçisi arasında yer almayı başarmıştı.

Serena Williams ikinci kez anne oldu: Nehir gibi huzurlu, dalgalar gibi mutlu ol