Serena Williams ikinci kez anne oldu: Nehir gibi huzurlu, dalgalar gibi mutlu ol

Yıldız tenisçi Serena William 41 yaşında ikinci kez anne oldu. Büyüyen ailenin ilk fotoğraflarını, eşi Alexis Ohanian sosyal medya hesabından paylaştı; mesajını İncil'den bir bölümle tamamladı. 

Popüler 24 Ağustos 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Yıldız tenisçi Serena William ikinci kızının adını Adira River koydu

23 grand slam şampiyonu efsane tenisçi Serena Williams ve Reddit platformunu da kuran İnternet girişimcisi Alexis Ohanian ikinci kez kız çocuk sahibi oldu.

Baba Ohanian, şükran duygularını Instagram hesabından şu sözlerle paylaştı: “Ailemizin sevgi dolu bir ekip haline geldiğini haber vermekten mutluluk duyuyorum: Mutlu ve sağlıklı bir kız bebek,  mutlu ve sağlıklı bir anne… Kendimi harika hissediyorum. Serena, şimdi bana eşsiz bir hediye daha verdin – sen GMOAT’sın  (Greatest Mother of All Times / Tüm zamanların en iyi annesi). Karım ve  kızımızla ilgilenen tüm sağlık personeline teşekkürler.”

Adira River’ın ablası Alexis Olympia, September 2017’de doğmuştu

Olympia kardeşiyle böyle tanıştı

Dört kişilik ailenin fotoğrafının yanısıra ‘Adira River’ adını verdikleri bebeği altı yaşındaki büyük kızı  Olympia’nın kucağında gösteren fotoğrafı da paylaşan Alexis Ohanian, “Olympia’yı kız kardeşiyle tanıştırdığım anı asla unutmayacağım” yazdı.

Paylaşımın sonunda Hristiyanlığın kutsal kitabı İncil’den bir pasaj yer aldı: “Huzurun bir nehir, mutluluğun denizdeki dalgalar gibi olsun.”

 

 

 

Serena Williams ikinci kez anne oluyorSerena Williams ikinci kez anne oluyor

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.