4 Şubat Pazar akşamı Dolmabahçe'de oynanacak Beşiktaş-Trabzonspor mücadelesinde konuk Trabzonspor'un taraftarı deplasman tribününde yerini alamayacak.

Süper Lig’in 24. haftası dev bir mücadeleye sahne olacak. Beşiktaş, sahasında Trabzonspor’u ağırlayacak. Son üç maçında da galip gelemeyen iki takımın mücadelesinde üçüncülük için kıyasıya çekişme olacak.

Bu kritik mücadele öncesi İl Spor Güvenlik Kurulu’nun deplasman tribünü için verdiği karar açıklandı. Beşiktaş Spor Kulübü’nün resmi hesaplarından yapılan duyuruda “”Futbol Takımımız, Trendyol Süper Lig’in 24. haftasında 4 Şubat Pazar günü saat 19.00’da Tüpraş Stadyumu’nda Trabzonspor ile karşılaşacak. İl Spor Güvenlik Kurulu kararı doğrultusunda konuk takım taraftarları tribünde yer almayacaktır. Konuk takım taraftarlarının yer almayacağı 404, 405 ve 406 numaralı blokların biletleri taraftarlarımız için 650 TL’den satışa sunulmuştur. Taraftarlarımızın bilgisine saygılarımızla sunarız” dendi.

Galatasaray maçları hariç deplasman tribünü boş

17 Eylül Pazar günü Trabzonspor’un sahasında oynanan karşılaşmaya da Beşiktaşlı taraftarların alınmamasına karar verilmişti. Trabzonspor’un bu sezon Galatasaray’a karşı iç sahada ve dış sahada oynadığı karşılaşmalarda deplasman taraftarları tribünde yerlerini almışlardı. İstanbul kulüplerinin ligin ilk yarısında birbirlerine karşı oynadıkları derbi maçlarında da deplasman takımına gönül veren taraftarlar deplasman tribününe gidebilmişlerdi.

Ancak Trabzonspor’un Beşiktaş’ı konuk ettiği karşılaşmada ve Fenerbahçe’nin Trabzonspor’u Kadıköy’de ağırladığı maçta deplasman takım taraftarı yer almadı.

Trabzonspor yine kaybediyor, ‘üç üç üç’ diyor