İskenderunspor kalecisi Emircan Seçgin, İnegölspor’a karşı oynanan maçta takım arkadaşıyla çarpıştı. Dili boğazına kaçan kaleciye ilk müdahaleyi hakem Onur Bingöl yaptı ve genç kaleci kurtarıldı.

TFF 2. Lig’in 12. haftasında İskenderunspor ve İnegölspor karşılaştı. Mücadelenin 36. dakikasında yürekler ağza geldi. 21 yaşındaki İskenderunspor kalecisi Emircan Seçgin takım arkadaşıyla çarpıştı ve dili boğazına kaçtı. Maçın hakemi Onur Bingöl, koşarak yanına gidip, yaptığı müdahaleyle Emircan’ın boğazına kaçan dilini çıkardı. Kaleci ambulansla tedbir amaçlı olarak hastaneye kaldırıldı. Yapılan kontrolün ardından takımın tesislerine dönen kalecinin durumunun iyi olduğu belirtildi.

TFF açıkladı: Play-off bu sezon yok

Kahraman hakem konuştu

Olayı AA muhabirine anlatan hakem Bingöl “14 yıldır hakemlik yaptığını hatırlatan Bingöl, “Spor bilimleri mezunuyum. Düştüğünü gördüm, koşarak yanına gittiğimde gözlerinin beyazı görünüyordu. İlk yardım pozisyonuna getirdim. Sonra dilini fark ettim ve yapmam gerekeni yaptım. Bu benim için 8. oldu.” ifadelerini kullandı.