Hırvat kulübü Dinamo Zagreb'in başkanı, eski futbolcusu Luka Modric'i transfer etmek için İspanyol spor gazetesi Marca'ya ilan verdi. Gazeteye verilen ilan, kulübün sosyal medya hesaplarından da paylaşıldı.

Dinamo Zagreb altyapısından yetişip profesyonel olan, ardından Tottenham ve Real Madrid formalarıyla dünya futbolunun zirvesine yükselen Luka Modric’i transfer etmek için alışılagelmişin dışında bir yöntem öne çıktı. Dinamo Zagreb Başkanı Velimir Zajec, Hırvat yıldızı takımına kazandırabilmek için Marca gazetesine tam sayfa ilan verdi.

Dinamo Zagreb’in sosyal medya hesaplarından da İspanyolca ‘Günaydın’ ve Hırvatça ‘Mantıklı olurdu’ notlarıyla gazeteye verilen ilan paylaşıldı.

Sezon sonu ayrılma ihtimali var

38 yaşındaki yıldız orta sahanın 2012’de transfer olduğu Real Madrid’den sezon sonu ayrılıp ayrılmayacağı henüz netleşmedi. Luka Modric’in ayrılması halinde MLS ve Suudi Arabistan’ı öncelik alabileceği düşünülüyor. Eflatun-beyazlılarla çok başarılı yıllar geçiren Modric, İspanyol ekibinin formasını giyerken 2018’de Ballon D’or, FIFA Dünyada Yılın Futbolcusu ve UEFA Avrupa’da Yılın Futbolcusu ödüllerini kazandı. Yıldız isim bunun yanı sıra beş Şampiyonlar Ligi, dört FIFA Dünya Kulüpler Şampiyonası, dört UEFA Süper Kupa, üç La Liga, iki İspanya Kral Kupası ve beş İspanya Süper Kupa şampiyonluğu elde etti.

İşte sporda cumartesi gündemi…