Fenerbahçe, İrfan Can Eğribayat, Ryan Kent, Edin Dzeko, Alexander Djiku'nun ardından Eyüpspor'dan eski Beşiktaşlı Umut Nayir'i transfer etti.

Fenerbahçe, 5. transferini A Milli Takım oyuncusu Umut Nayir’i transfer ederek yaptı. Daha önce İrfan Can Eğribayat, Ryan Kent, Edin Dzeko, Alexander Djiku’yu açıklayan sarı lacivertliler, 30 yaşındaki futbolcu ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe’den yapılan açıklamada şöyle denildi: “Kulübümüz, golcü futbolcu Umut Nayir’i 2+1 yıllığına kadrosuna kattı. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen imza töreninde Yönetim Kurulu Üyemiz Selahattin Baki ile Sportif Direktörümüz Mario Branco yer aldı. Umut Nayir’e ailemize hoş geldin diyor; Fenerbahçemiz ile nice zaferler ve şampiyonluklar diliyoruz.”

Fenerbahçe ‘Atatürk Stadı’ için çalışmaları hızlandırdı

“Sonuna kadar mücadele edeceğim”

Umut Nalir ile sarı-lacivertli kulübün yönetim kurulu üyesi Selahattin Baki, imza töreninin ardından Fenerbahçe TV’ye açıklamalarda bulundu. Transferinden dolayı mutlu ve gururlu olduğunu dile getiren Nayir, “Koca bir aile, büyük sorumluluklar… Hepsine hazırım. Beklentilerin üstesinden gelmek için sonuna kadar mücadele edeceğim” dedi. Çok kaliteli bir oyuncuyu kadrolarına kattıklarını belirten Selahattin Baki şunları söyledi: “Çok mutluyuz. Türk merkezli yapılanmalar beni her zaman çok heyecanlandırıyor. Çok kaliteli, milli takım forması giyen, pırıl pırıl ve çok değerli bir rakibimizdi ama artık bizden biri. Üç kulvarda hep beraber ciddi bir mesai vereceğiz. Büyük katkılar vereceğine inanıyorum.”

Arda Güler forma rekabetinde ‘ölüm grubuna’ düştü!

Beşiktaş’ta 30 maçta 6 gol attı

1993 yılında Kayseri’de doğan Umut Nayir, Ankaragücü altyapısında futbola başladı. Osmanlıspor, Yeni Malatyaspor, Göztepe, Beşiktaş, Bursaspor, Hajduk Split ve Giresunspor formalarını da giydi. Beşiktaş’la 30 maça çıkan Umut Nayir, 6 kez rakip ağları havalandırdı. 30 yaşındaki forvetin A Milli Takım’da 4 maçta 1 golü bulunuyor.