Fenerbahçe ‘Atatürk Stadı’ için çalışmaları hızlandırdı

Fenerbahçe, Kadıköy'de bulunan Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nun ismini Atatük Stadı olarak değiştirmeye hazırlanıyor. Başkan Ali Koç, Saracoğlu ailesini ziyaret ederek aileden söz konusu isim değişikliği için onay aldı.

Spor 10 Temmuz 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Fenerbahçe'de stadyum ismi değişiyor.

Fenerbahçe’de bir süredir gündemde olan stadyum ismi değişikliği için süreç hızlandırıldı. Başkan Ali Koç, Şükrü Saracoğlu Stadyumu isminin Atatürk Stadı olarak değiştirilmesi için Saracoğlu ailesinden onay aldı.

Hürriyet’in haberine göre Ali Koç kararı önümüzdeki haftalarda açıklayacak ve sarı-lacivertlilerin stadyum ismi Cumhuriyetin 100. yıldönümü olan 29 Ekim tarihinden itibaren resmi olarak Atatürk Stadı olacak.

Ergin Ataman, Fenerbahçe'nin elinden Kostas Sloukas'ı kaptıErgin Ataman, Fenerbahçe’nin elinden Kostas Sloukas’ı kaptı

Fikir Rıfat Perahya’dan

Stadyum isminin değişmesi fikrini 1907 Fenerbahçeliler Derneği 30. yıl etkinliklerinde kürsüye çıkan Rıfat Perahya ortaya atmıştı. Başkan Ali Koç da daha önce yaptığı açıklamada “Stat ismi yönetim kararıyla değişir. Biz de bunu yaparız. Talebin sonuna kadar arkasındayız” diyerek fikre destek vermişti. Koç’un, Saracoğlu ailesinin onayıyla beraber değişim noktasında son aşamaya gelindi.

Fenerbahçe Rusya'ya gitti, Dinamo Kiev'den 'Utanmazlar' açıklaması geldiFenerbahçe Rusya’ya gitti, Dinamo Kiev’den ‘Utanmazlar’ açıklaması geldi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.