Real Madrid’den ayrıldığı açıklanan ve kariyerinin son yıllarında sakatlık problemleriyle fazlasıyla uğraşan Eden Hazard, futboldaki geleceği hakkında konuşurken öz eleştiri yaptı.

İspanyol devi Real Madrid, yaz transfer dönemine hızlı başladı. Jude Bellingham’la imzalayan başkent ekibi, bu imza öncesi yollarını ayırdığını açıkladığı Belçikalı yıldızı Eden Hazard’la gündeme geldi. Hazard, 2019 yazında 115 milyon Euro karşılığında Madrid’e gitmişti. Oyuncu, oynayabileceği 154 maçın 78’ini sakatlık nedeniyle kaçırmıştı. Kulüp, 2024 yazına kadar sözleşmesi bulunan oyuncuyla anlaşmasını feshetmişti.

32 yaşındaki Hazard, ülkesi Belçika’nın Avusturya’yla oynadığı ve 1-1 berabere biten Avrupa Şampiyonası Elemeleri 3. hafta maçının devre arasında seyirciler tarafından uzun süre alkışlandı. Yerel televizyona konuşan yıldız “Bugün beni çok mutlu ettiler, çok duygulandım. Bu, fazlasıyla güzel şey yaptığımın kanıtı. Sadece 3 puan eksikti. Maç izlemeyi seviyorum. Oyuncu olarak her zaman yardım etmek istiyorsunuz, kenarda olmak üzücü” dedi.

Sezon bitiyor, Messi durmuyor, rekorlara devam ediyor

Hazard, geleceği hakkında gelen soruya “Bilmiyorum, 3 zorlu sene geçirdim, şimdi ailemle tatile gitmek istiyorum. Hala profesyonel futbol oynayabilirim, bunu kaldırabilirim. 2-3 senedir dinleniyorum, buna enerjim var” dedi.

Eden, bir Şampiyonlar Ligi, bir Dünya Kulüpler Kupası, bir UEFA Süper Kupası, iki LaLiga, bir İspanya Kral Kupası, bir İspanya Süper Kupası şampiyonluğu yaşadığı Real Madrid kariyerinin son sezonunda tüm kulvarlarda yalnızca 10 maça çıkabildi, 1 gol atıp 2 gol pası verdi.

Jude Bellingham resmen Real Madrid’de