Jude Bellingham resmen Real Madrid’de

Real Madrid, Borussia Dortmund’dan 19 yaşındaki süper yıldız orta saha Jude Bellingham’ı transfer ettiğini resmi olarak duyurdu.

Spor 15 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Real Madrid, belki de yılın transferini açıkladı.

Jude Bellingham, 19 yaşında yaptıklarıyla tüm Avrupa futbolunu büyüledi. İngiliz orta saha Bundesliga’da sezonun oyuncusu seçilirken sezon boyunca gelecek yıl hangi takımda forma giyeceği merak edildi.

Bellingham’ın 103 milyon Euro artı bonuslar karşılığında Real Madrid’e transfer olduğunu kulübü Borussia Dortmund açıklamıştı. İspanyol devi Real Madrid de resmi olarak transferi duyurdu. Jude Bellingham böylece eflatun-beyazlıların bu transfer dönemindeki ilk resmi transferi oldu.

Bundesliga’nın en iyisi Bellinhgam, Arda Güler'e 99 maç fark attıBundesliga’nın en iyisi Bellinhgam, Arda Güler’e 99 maç fark attı

Bugüne kadar İngiltere Milli Takım formasını 24 kez giyen Jude’la 6 senelik sözleşme imzalandı. Bellingham, 2020’de Birmingham City’den Borussia Dortmund’a 25 milyon Euro karşılığında transfer olmuştu. Dortmund oyuncudan net 103 milyon Euro’nun yanı sıra bu ücretin yüzde 30’una var bonusları kazanacak. Oyuncu, geçen sezon çıktığı 42 maçta 14 gol atıp 7 asist yaptı.

Orkun Kökçü listeyi değiştirdi! Arda Turan'dan sonra 2 numaraOrkun Kökçü listeyi değiştirdi! Arda Turan’dan sonra 2 numara

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.