Bellingham atıyor, Real Madrid zirveye yürüyor

La Liga'nın 9. haftasında Real Madrid, konuk ettiği Osasuna'yı 4-0 mağlup etti. Başkent ekibinin Dortmund'dan transfer ettiği Jude Bellingham karşılaşmada duble yaptı.

Spor 8 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Bellingham Real Madrid formasıyla çıktığı 10 maçta 10 gol attı, üç asist yaptı.

Real Madrid’in yaz transfer döneminde 103 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Jude Bellingham hem LaLiga’da hem Şampiyonlar Ligi’nde durdurulamıyor. İspanya Ligi’nde lider durumda bulunan Real Madrid, Osasuna’yı konuk etti.

90+'larda Manchester United döndü!90+’larda Manchester United döndü!

9 ve 54. dakikalarda sahneye çıkan isim Jude Bellingham oldu. 20 yaşındaki İngiliz futbolcu, böylece sekinci maçında sekinci golünü attı. Oyuncunun iki de asisti bulunuyor. Real Madrid formasıyla ilk sekiz LaLiga maçında sekizinci golünü atan Jude Bellingham, Cristiano Ronaldo’yu geçmeyi başardı. Portekizli yıldız, Eflatun Beyazlılar ile ilk 8 maçında 7 gol atmıştı.

Bellingham, Şampiyonlar Ligi’nde de iki maçta iki kez fileleri sarsarken bir gol pası verdi. Eflatun-beyazlılar, Osasuna karşısında 65’te Vinicius Junior ve 70’de Joselu’nun bulduğu gollerle maçı 4-0 kazandı ve 24 puanla liderliğini devam ettirdi.

Inter'e Bologna çelmesi... Milan'ı Giroud kurtardıInter’e Bologna çelmesi… Milan’ı Giroud kurtardı

La Liga’da alınan diğer sonuçlar şöyle…

Cadiz – Girona 0-1

Mallorca – Valencia 1-1

Sevilla – Rayo Valecano 2-2

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.

İlgili Haberler