Kasımpaşa, bu sezon geleneğini bozmadı. Bu sezon üçüncü teknik direktörü Selçuk İnan'ın görevine son veren Kasımpaşa, onun yerine daha önce iki kez takımın başına getirdiği Kemal Özdeş ile bir kez daha anlaştı.

Kasımpaşa sezona Sami Uğurlu ile girip daha sonra teknik direktörlük görevine Şenol Can’ı getirmişti. Şenol Can’ın Kasımpaşa kariyeri uzun sürmedi ve Selçuk İnan Kasımpaşa’nın başına geçti. İnan’da yönetimle karşılıklı anlaşarak takımdan ayrılınca Kasımpaşa yeni hoca arayışlarına başladı. İstanbul ekibi aradığı teknik direktörü ise kulübün mazisinde buldu. Daha önce iki kez Kasımpaşa’yı çalıştıran Kemal Özdeş Kasımpaşa’nın bu sezonki dördüncü teknik direktörü oldu.

Selçuk İnan’ın ilk teknik direktörlük deneyimi 13 maç sürdü

Daha önce 2016-17 sezonunda Kasımpaşa’nın başına geçen Kemal Özdeş, iki sene takımının başında kalmış ve 2018 Ekim’de görevden ayrılmıştı. Özdeş, 2019-20 sezonunun başında yeniden göreve gelmiş ve bu kez yeni yılı görememiş, 2019 Aralık ayında tecrübeli teknik direktörün görevine son verilmişti.

Kasımpaşa geleneği: Hocalar gider!

Bu sezon üçüncü kez teknik direktör değişikliğine giden Kasımpaşa, bu alanda adeta bir ritüele sahip. Kasımpaşa, en son 2017-18’de sezona başladığı antrenörle o sezonu bitirdi. Söz konusu süreçte takımın başındaki isim yine Kemal Özdeş’ti. Kasımpaşa, o dönem Özdeş’le yolları ayırdıktan sonra bugüne kadar 14 kez teknik direktör değiştirdi. Bu değişikliklerin arasında kısa bir Kemal Özdeş dönemi daha var.

İstanbul ekibi, an itibarıyla Süper Lig’de 29 puanla 11. sırada bulunuyor.

Kasımpaşalı Stephane Bahoken’in gözü önünde otel çöktü