Selçuk İnan’ın ilk teknik direktörlük deneyimi 13 maç sürdü

Ümraniyespor ile kendi sahasında 1-1 berabere kalan Kasımpaşa, teknik direktör Selçuk İnan ile yollarını ayırdı. Selçuk İnan 13 maçta 3 galibiyet alabildi. İnan, ayrılık mesajında 'fikir ayrılıkları' diyerek kulüpte sorun yaşadığını itiraf etmiş oldu.

Spor 19 Mart 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Selçuk İnan, Kasımpaşa'nın başında çıktığı 12 maçta 8 puan toplayabildi.

Galatasaray’ın efsane futbolculardan olan Selçuk İnan, sarı kırmızılılarda iki yıl boyunca Fatih Terim’in yardımcılığını yaptı. Terim’in ayrılmasından sonra işlerin iyi gitmediği Kasımpaşa ile profesyonel kariyerinin ilk baş antrenörlük deneyimi için imza attı.

Süper Lig’in 15. haftasında takımın başına geçen İnan’la da işler Kasımpaşa’nın istediği gibi gitmedi. İnan’ın Süper Lig’de yönettiği 12 maçta Kasımpaşa, 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 7 yenilgi aldı. 8 puan toplayabilen İnan’ın ekibi, Türkiye Kupası’nda Ümraniyespor’a 2-1’lik yenilerek elendi.

Kaderin cilvesi Selçuk İnan’ın Kasımpaşa’daki son maçı da kupadan elendiği Ümraniyespor’a karşı oldu. 1-1 berabere biten maç sonucu Kasımpaşa, Selçuk İnan ile yollarını karşılıklı anlaşarak ayırdığını açıkladı.

Selçuk İnan’dan imalı mesaj

Ayrılık kararının ardından Selçuk İnan, sosyal medya hesabından imalı bir mesaj yayınlandı. “Planladığımız noktaya fikir ayrılıklarından dolayı gelemeyeceğimize kanaat getirdik” diyen İnan, Kasımpaşa’ya ilk teknik direktörlük fırsatını verdiği için teşekkür etti.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.