Fenerbahçe taraftarının sevgilisi Sebastian Szymanski Bundesliga'nın lideri Bayer Leverkusen'in gözlem ağına girdi. Leverkusen Akademi'nin Polonyalı direktörü Slawomir Czarnecki, vatandaşının büyük liglerde oynamaya hazır olduğunu söyledi.

Fenerbahçe’nin sezon başında 10 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Sebastian Szymanski’nin talipleri artıyor. Geçirdiği başarılı sezon ve skorer futboluyla dikkatleri üzerine çeken Szymanski’ye Bayer Leverkusen de ilgi gösteriyor.

Potansiyel transfer hedefimiz

Bayer Leverkusen Akademi Sportif Direktörü aynı zamanda Szymanski’nin de vatandaşı olan Slawomir Czarnecki ülkesinin basınına konuştu. “Bayer Leverkusen şu anda çok iyi bir sezon geçiriyor. Böyle harika sezonların ardından her zaman birkaç ayrılık olabileceği gerçeğine kendimizi hazırlıyoruz. Hangi pozisyonlarda olacağını bilmiyoruz ama Szymanski potansiyel olarak Leverkusen’in transfer hedefi denebilir. Nihayetinde, Szymanski’nin Leverkusen’e gidip gitmeyeceği konusunda karar verecek konumda değilim çünkü A takımdan sorumlu değilim. Ama onu iyi tanıdığımızı söyleyebilirim. Szymanski’nin Türkiye’deki performansına baktığımızda büyük oynamaya hazır olduğunu görüyoruz.”

24 yaşındaki orta saha sarı-lacivertli forma ile şimdiye kadar çıktığı 37 maçta 11 gol 10 asistlik performans ortaya koydu.

Eryaman bilmecesi çözüldü: Gençler’e veto, Cim-bom’a onay