TFF 1. Lig’de Pazar günü 3 maça sahne oldu. Keçiörengücü sahasında Adanaspor’u 1-0 mağlup ederken, Kocaelispor evinde Altay’ı 3-2 ile geçti. Boluspor ve Şanlıurfaspor ise 1-1 berabere kaldı.

TFF 1. Lig’in 3. haftasında mesai 3 maçla devam etti. Günün gollü karşılaşmasında Kocaelispor ve Altay kozlarını paylaştı. Kocaeli ilk yarıyı 33. dakikada Douglas Tanque ve 38’de Cem Ekinci’nin golleriyle 2-0 önde kapadı. İkinci yarıda üstünlüğünü koruyan ev sahibi, 73. dakikada Ibrahima Fofana’nın gördüğü direkt kırmızıyla 10 kişi kaldı. Fenerbahçe’den kiralanan Emir Ortakaya 83’te skoru 3-0’a getirdi ve takımını rahatlattı. Pes etmeyen Altay 85’te Zeki Yıldırım’la farkı 2’ye indirdi. 90’da Marco Paixao penaltıdan durumu 3-2’ye getirdi. Altay beraberlik golü için son anlarda yüklendi ancak sonuç çıkmadı. Kocaeli bu skorla beraber ligdeki ilk galibiyetini elde etti ve hanesine ilk 3 puanını yazdırdı. Altay ise 3 puanda kaldı.

Ligin Ankara temsilcilerinden Keçiörengücü, galibiyete son dakikada uzandı. Adanaspor’u ağırlayan başkent ekibi, 3 puanı 90. dakikada Şahverdi Çetin’in golüyle elde etti. Boluspor ve Şanlıurfaspor arasındaki mücadele 7. dakikada Guy-Michel Landel ve 49. dakikada Matias Ardaiz’in attığı gollerle 1-1 berabere bitti.

Arda Turan yönetimindeki Eyüpspor seriye bağlıyor, Caner Erkin öne çıkıyor