2024-25 sezonunda dokuz futbolcu daha önce oynadıkları Süper Lig'e döndü. Trabzonspor, dört ismi Türkiye'ye geri döndürerek bu alanda başı çekerken son beş yılda dönen futbolcu sayısı 92'ye ulaştı.

Süper Lig ekipleri, iki ayı aşkın yaz transfer döneminde kadrolarını güçlendirirken, tercih edilenler arasında lige yabancı olmayanlar dikkat çekti. 24 Haziran’da başlayan yarış içinde takımlar, şu ana kadar 141 futbolcuyla sözleşme imzaladı. Sabah’ın haberine göre daha önce Süper Lig’de forma giyen 10 oyuncu yurt dışı kariyerlerini noktalayıp bu sezon Türkiye’ye döndü. Son 5 yılda Süper Lig’e geri gelenlerin sayısı 92’ye ulaştı.

Okay Yokuşlu ile Anthony Nwakaeme yeniden yuvası olarak gördükleri Trabzonspor’a dönerken, Ozan Tufan Hull City’den, Serdar Saatçi de Braga’dan ayrılarak Karadeniz ekibine geldi. Geçmişte Trabzonspor’da oynayan Berat Özdemir ile Fenerbahçe altyapısından çıkan Ömer Faruk Beyaz, Başakşehir’e katıldı. Eski Ankaragücülü Lamine Diack, Hatay’a kiralık geldi. Antalyaspor, Rizespor formasıyla hafızalarda yer edinen Braian Samudio’yu renklerine bağladı. Yakın zamanda Göztepe’de ter döken kaleci Kenan Piric yine Antalyaspor’a imza attı. Kasımpaşa, Adana Demirspor’da da oynayan Kevin Rodrigues’i aldı.

Galatasaray’ın eski yöneticisi savcılığa gitti: İşte karaborsa bilette tüm iddialar