Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, bir YouTube kanalında katıldığı programda MHK Başkanı Lale Orta’nın görevine devam etmesi halinde federasyona tepki göstereceklerini açıkladı. Timur, Başkan Dursun Özbek ve transfer süreçleri hakkında da konuştu.

2022-23 sezonunu şampiyon bitiren Galatasaray’da Erden Timur, katıldığı programlarda açıklamalarını sürdürüyor. Timur, geçtiğimiz sezon Alanyaspor deplasmanında oynanan maçtan sonra “Ligi bitirtmeyiz” şeklinde bulunduğu söylemle fazlasıyla eleştirilmiş hatta özür de dilemişti. Galatasaray Başkan Vekili, YouTube’da katıldığı bir programda bu kez federasyona gözdağı verircesine konuştu.

343 Digital YouTube kanalına konuk olan Erden Timur, TFF’deki seçimlerin ardından mevcut MHK Başkanı Lale Orta’nın görevine devam etmesi halinde TFF’ye gerekli tavrı göstereceklerini belirtti. Timur, “Lale Hanım geldikten sonra doğru bir yönetim sergilenmedi. Birçok kulüp de şikayetlerini dile getirdi. Biz de yanlışlar, eksikler olduğunu belirttik. Yönetim yeni seçildikten sonra burada geçmişte yapılan yanlışları düzelteceğini düşünüyoruz. Kurulları da yeniden ele alacaklarını düşünüyoruz. Dolayısıyla Lale Orta’nın görevde kalması durumunda TFF’ye gerekli tavrımızı gösteririz” diye konuştu.

Galatasaray ve Fenerbahçe, yayın gelirinden gelen paraya birer oyuncu satışıyla ulaştı!

Özbek’e teşekkür

Erden Timur, Başkan Dursun Özbek’e herkesi bir araya getirdiği için teşekkür ettiğini ve saygı duyduğunu dile getirdi. Timur ayrıca Galatasaray başkanlığının her Galatasaray taraftarının isteyeceği bir şey olduğunu vurguladı. Başkan Vekili, Galatasaray’a 100 yıl boyunca hizmet edecek bir fon oluşturma amacında ve çabasında olduklarını da söyledi.

Galatasaray’da tarihi değişiklik: Seçim süresi 2 yıla indi, ibra değişti

Bardakcı transferine özel taktik

Galatasaray Başkan Vekili, Abdülkerim Bardakcı transferinde yürüttüğü stratejiyi de açıkladı: “Levent’te bir merkez ofisim var, bir de Bebeköy’de farklı bir yerim var. İlk kez transfer yapıyordum, böyle bir tecrübem de yoktu. Yıllarca ‘Transferde son anda oyuncu gidiyor, menajer gidiyor’ gibi şeyler duyduğumuz için, Levent’teki ofiste görüşsek, çıkıp asansörden gidebilir diye düşündüm. Bebeköy’de ise çıkışa arabayla 3-4 dakikada çıkabiliyor. Ama dediğim gibi amacım, bir telefon gelse gitmek isterse gitme süreci uzun olsun ki gitmesin diye ikna etmekti.”

Abdülkerim Bardakcı Fenerbahçe’yi pişman etti!

Timur, transfer dönemlerinde günde 3-4 saat uyuyabildiğini söyleyip, Icardi transferinin uykularını kaçırmayacağını umduğunu belirtti. Erden Timur, transferde isimleri geçen birçok oyuncuyla görüşmediklerini yineledi ve “Tsimikas, Di Maria, Blas, Dzeko, Becao, Wendell, Lukaku, Adama Nagalo, Naby Keita, Lucas Hernandez gibi gibi. Böyle alakamızın olmadığı bir sürü isim var. Talisca ile de şu ana kadar bir ilgimiz olmadı. Bu saydığım oyuncularla hiçbir görüşme yapmadık” sözlerini dile getirdi.

Erden Timur’dan transfer açıklaması, parola: Gündemimizde yok