Erden Timur’dan transfer açıklaması, parola: Gündemimizde yok

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur açıklamalarda bulundu. Timur, transferde adı geçen isimlerle alakalı ‘gündemimizde yok’ cevabını verdi.

Spor 15 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Erden Timur'dan transferlerle ilgili net açıklama geldi.

2022-23 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray’da yeni sezonun transferleri şimdiden merak edilmeye başlandı. Geçtiğimiz sezonun transferlerinde önemli rolü olan Erden Timur, taraftarın açıklamalarını merakla beklediği isim.

Timur, dün katıldığı bir programda isimlerinin anıldığı birçok futbolcuyla ilgili açıklama yaptı. Başkan Vekili “Talisca, henüz listemize gelmedi. O kadar fazla oyuncu yazılıyor ki… Hiçbir şekilde alakamız olmayan o kadar oyuncu yazılıyor ki, sonrasında bunun beklentisi oluyor. Talisca ve Di Maria henüz gündemimizde yok. Becao, Dzeko, Wendell, Tsimikas, Merih Demiral, Lukaku, Naby Keita, Lucas Hernandez… Bunların hiçbirisi gündemimizde yok” dedi.

Erden Timur: “Haziranda transfer zor… Biz olmasak VAR kayıtları açıklanmazdı… İlkay umarım bir gün…”Erden Timur: “Haziranda transfer zor… Biz olmasak VAR kayıtları açıklanmazdı… İlkay umarım bir gün…”

Erden Timur, Icardi’ye Arabistan’dan ciddi teklifler olduğunu doğrularken sponsorlarla beraber şartları zorladıklarını aktardı.

Timur, Aston Villa’ya imza atan Youri Tielemans konusuna da açıklık getirdi ve şunları anlattı: “Tielemans, komik bir konuydu. Okan Hocamız bir espri yaptı. Hiç listede de yoktu. Sonuçta potansiyeli ve gelme ihtimali olan oyuncuları tutuyorsunuz. Sonra menajeri aradı, 300 bin kişi yazmış. O arayana kadar gündemimizde yoktu. Sonra bize başka bir oyuncu söyledi.”

Youri Tielemans Premier Lig'de kaldıYouri Tielemans Premier Lig’de kaldı

“Hukuk ve nizam var”

Erden Timur, Fenerbahçe’nin 5 yıldızlı forma kullanmasıyla alakalı yorumu sorulduğunda “Böyle bir hakkının olmadığı ortada, hukuk ve nizam var. Bu ısıtılıp ısıtılıp gündeme getiriliyor. TFF’nin kurulları gereken şeyi hukuken neyse yapması gerekiyor” şeklinde konuştu.

Timur, sezon içinde söylediklerinin manipüle edildiğini öne sürerek “Bilgi ve kayıt dedim, belge diye manipüle ediyorlar. Ben hukukçuyum, bilgi, belge ve kayıt farklı şeylerdir. Ne biliyorsam açıklayacağım. Türk futbolunun gelişimine engel olan en ufak bir şey bile, sinek büyüklüğünde bile bir şey olsa paylaşacağım” dedi.

Fenerbahçe’ye 5 yıldızlı forma sevkiFenerbahçe’ye 5 yıldızlı forma sevki

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.