Fenerbahçe'nin İstanbulspor ve Kayserispor ile Türkiye Kupası'nda yaptığı maçları yöneten Volkan Bayarslan finalisti belirleyecek Sivasspor karşılaşmasında da düdük çalacak.

Ziraat Türkiye Kupası’nda rövanş maçları bu akşam oynanacak Fenerbahçe – Sivasspor mücadelesiyle başlayacak. Sarı-lacivertliler 0-0’ın dönüşünde Kadıköy’de Sivas’ı ağırlayacak. Maçı Volkan Bayarslan yönetecek. Bayarslan’ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Serkan Ok yapacak. Dördüncü hakem Murat Erdoğan olacak.

Volkan Bayarslan, Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe’nin 4-1 kazandığı Kayserispor ve 3-1 galip geldiği İstanbulspor karşılaşmalarını da yöneten isimdi. Bayarslan böylece Türkiye Kupası’nda son 16 turundan beri bütün Fenerbahçe maçlarını yöneten isim oldu.

Bayarslan, bugüne kadar 6 Fenerbahçe maçında görev aldı. Fenerbahçe bu maçların 5’ini kazandı 1’inde berabere kaldı. Volkan Bayarslan, daha önce 5 Sivasspor maçında düdük çaldı. Sivasspor bu maçların 3’ünde galibiyet sevinci yaşarken 2 maçı kaybetti. Fenerbahçe ve Sivasspor arasındaki karşılaşma bu akşam 20.30’da oynanacak.

TFF tükürük kavgasına girdi: Samet Akaydin PFDK’lık oldu

Ankara’da Ali Şansalan görev alacak

Ankaragücü, 1-0 kaybettiği maçın rövanşında Başakşehir’i Eryaman’da ağırlayacak. Maçı Ali Şansalan yönetecek. Şansalan’ın yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ve Süleyman Özay yapacak. Dördüncü hakem ise Mert Güzenge.

Ali Şansalan bugüne kadar 16 Ankaragücü maçında görev aldı. Başkent ekibi bu maçlarda 8 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 yenilgi aldı. Kariyerinde 6 Başakşehir maçı yöneten Şansalan’ın düdük çaldığı bu karşılaşmalarda İstanbul ekibi 4 kez kazandı ve 2 kez yenildi. Ankaragücü ve Başakşehir arasındaki karşılaşma Perşembe akşamı 20.30’da oynanacak.

Ümraniyespor lige veda etti, Ankaragücü Mete Kalkavan’a kızdı