Galatasaray’da tüzük tadil tasarısının görüşüleceği olağanüstü genel kurul toplantısı yapıldı. Toplantı sonucunda seçim süresinin 3 seneden 2 seneye indirildiği tasarı da dahil olmak üzere toplamda 11 maddenin ve ilgili bentlerin değişimi oy çokluğuyla kabul edildi.

2022-23 sezonu şampiyonu Galatasaray’da tüzük tadil tasarısının görüşüleceği olağanüstü genel kurul toplantısı, Lütfi Kırdar Kongre Merkezi Anadolu Oditoryum Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıda tarihe geçen bir karar alındı.

Bu karara göre Galatasaray’da seçim süresi 2 yıla indirildi. Bunun dışında ibraya ilişkin bağlantılı maddelerde değişiklikler olmak üzere, toplamda 11 maddenin ve ilgili bentlerin değişimi oy çokluğuyla kabul edildi. Galatasaray’da daha önceki seçim süresi 3 yıldı.

Buruk: Gaziantep FK’yı 10 kişiyken 2-1 yendim, benim o galibiyetim neden yok sayılsın?

Hedef Avrupa

Toplantıda konuşan Dursun Özbek, “Verdiğimiz önemli sözlerden birini tutmanın mutluluğu ve gururuyla karşınızdayım. Mustafa Kemal Atatürk’ün bize emanet ettiği Cumhuriyet’in 100. yılında şampiyon olmak bizim için çok önemliydi. Bu başarıya ulaştık. Cumhuriyet’in yüzü Galatasaray’a kupa çok yakıştı” şeklinde konuştu. Toplantı salonunda Galatasaray’ın kazandığı lig kupası da yer aldı. Özbek, Avrupa’da kupa hedeflediklerine dikkat çekti ve şunları söyledi: “Şimdi hedefimiz kurucumuz Ali Sami Yen’in ifade ettiği gibi Türk olmayan takımları yenmek. Avrupa’da yeniden kupa kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız.”

Erden Timur: “Haziranda transfer zor… Biz olmasak VAR kayıtları açıklanmazdı… İlkay umarım bir gün…”