İmamoğlu’ndan Ümraniye’de seçim mesajı: ‘Her şeyi ben bilirim’ diyen kimse olmayacak

İBB Başkanı İmamoğlu AK Parti'nin kalesi sayılan ilçelerden Ümraniye'de, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türkiye'nin potansiyelinden faydalanmadığını söyledi. Seçime dair mesajlar veren İmamoğlu, "Her şeyi ben bilirim, diyen kimse olmayacak" dedi.

Siyaset 30 Mart 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

Ümraniye’de ‘Alemdağ Caddesi Düzenleme Projesi’nin temel atma törenine katılan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, burada yaptığı konuşmada ABB Başkanı Mansur Yavaş’ın selamını iletti, belediyelerin hizmetlerinden bahsetti.

14 Mayıs’taki seçime dair mesajlar da veren İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştirdi. Yönetimde başarının formülünün kolay olduğunu söyleyen İmamoğlu, “‘Her şeyi ben bilirim’ diyen kimse olmayacak. 14 Mayıs’tan sonra biz bunu yapacağız” ifadelerini kullandı. Ülkenin insanının, toprağının ve bilgisinin yeterli olduğunu vurgulayan İmamoğlu, Erdoğan’ın bundan faydalanmayı bilmediğini söyledi ve ekledi: ‘Onu da hep beraber evine yollayacağız.’

ANKA’nın haberine göre; Yavaş ile birlikte İstanbul ve Ankara’da yapılmayan işleri yapmaya hem de ülkenin diğer bölgelerine hesap verilebilirlik ve üretim açısından örnek olmayı hedeflediklerini söyleyen İmamoğlu, 2023-2024 seneleri için de söz verdi. 10 ayda İstanbul’da yapılmayan, engellenen ve ellerinden alınan ortamların sona erdirileceğini ifade eden İmamoğlu, başlatılmayan metroları da başlatacaklarını duyurdu.

Seçimleri Millet İttifakı’nın kazanacağına dair mesaj veren İmamoğlu, adaletli bir ekibin göreve geleceğini söyledi ve 13. Cumhurbaşkanı’nın da Kemal Kılıçdaroğlu olacağını belirtti. Millet İttifakı’nı oluşturan altı parti dışında farklı siyasi partilerin de demokrasi ve özgürlük beklentisi için ve üreten Türkiye de adına en güçlü şekilde çalışacaklarını ifade etti.

 

 

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.