Madde bağımlısı öğrenci, okul önünde saldırdı: Bir öğrenci öldü, beşi yaralı

Uyuşturucu bağımlısı 17 yaşındaki çocuk uzaklaştırıldığı lisenin etrafındaki öğrencilere saldırdı. 5 kişiyi yaralayan çocuk, depremden kurtulup Ankara'ya gelen bir öğrenciyi öldürdü.

Gündem 31 Mart 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

Ankara’da 17 yaşında, lise öğrencisi Y.B.B. okuldan uzaklaştırıldı. Madde bağımlısı olan çocuk, daha önce öğrencisi olduğu Şehit Erhan Dural Anadolu Lisesi önünde çevredekileri rahatsız etmeye başladı. Bu sırada 22 yaşındaki Filistin vatandaşı Omar A’yı gören çocuk, “Sen bana küfür etmişsin” diyerek kavga etmek istedi. Filistinli gençten “Seni tanımıyorum. Neden küfür edeyim?” yanıtını alan Y.B.B., Filistinli genci birçok yerinden bıçaklayarak yaraladı.

İddiaya göre uyuşturucu etkisindeki çocuk bu olayın ardından iyice kontrolünü kaybetti ve okul çevresindeki dört öğrenciye daha saldırıp yaraladı. İkinci saldırıda yaralanan biri 17 yaşındaki Alperen Palta’ydı. Alperen, 6 Şubat’taki depremde ağır hasar alan evden kurtulup Ankara’ya gelmişti. Alperen’in Kahramanmaraş’taki evi oturulmayacak durumdaydı ve önce Antalya’ya gitmiş daha sonra okumak için Ankara’yı tercih etmişti. Alperen Palta hastanede hayatını kaybetti.

Alperen Palta’nın cenazesinin Kahramanmaraş’ta toprağa verileceği öğrenildi.

Türkiye’den gönderilen 240 varil içinde uyuşturucu Guatemala’da yakalandı: Tek kullanımda bağımlılık yapıyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.