81 yaşındaki Martha Stewart mayosuyla dergi kapağında

Amerika'nın ünlü dergici ve televizyoncusu Martha Stewart, 'Sports Illustrated' isimli dergiye mayo giyerek kapak olan en yaşlı isim oldu. 81 yaşındaki Stewart, "Hepimiz iyi ve başarılı yaşamı düşünmeliyiz; yaşlanmayı değil. Tüm bu yaşlanma konusu çok sıkıcı" diyor.

Kültür Sanat 17 Mayıs 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Stewart, "Bu kapakta yer almak benim için bir meydan okumaydı. Ve bu meydan okumayı karşıladığımı düşünüyorum" diyor. Fotoğraf: Sports Illustrated

Hayatta pek çok şey can sıkıcı olabilir ancak Amerika’nın ünlü televizyoncusu Martha Stewart’ın şu sıralar canını en çok yaşlanmak sıkıyor. Lakin buna rağmen bir ilke imza attı. 81 yaşındaki Stewart, Amerika’da yayın yapan ‘Sports Illustrated’ isimli dergiye mayo giyerek kapak olan en yaşlı isim oldu.

Stewart, kapak fotoğrafını ilk olarak katıldığı bir televizyon programında paylaştı ve çekim hakkında konuştu:

“Sports Illustrated Swimsuit dergisinin kapağında olacağımı duyduğumda, ‘Bu güzel bir şey, sanırım Sports Illustrated kapağında en yaşlı kişi olacağım’ diye düşündüm. Yaş hakkında pek düşünmem, ama bunun tarihi bir an olduğunu biliyordum.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Martha Stewart (@marthastewart48)

‘İyi yaşamayı düşünmeliyiz, yaşlanmayı değil’

Çekim öncesinde aç kalmadığını ancak ekmek ve makarna yemeyi bırakan Stewart ayrıca her gün pilatese gittiğini söylüyor. Stewart, bu çekimde yer almanın iyi yaşamaya kanıt olduğunu düşünüyor: “Hepimiz iyi ve başarılı yaşamı düşünmeliyiz; yaşlanmayı değil. Tüm bu yaşlanma konusu çok sıkıcı.”

Sunucu Instagram hesabından yaptığı paylaşımda kapak çekiminin herkese ilham olmasını umduğunu dile getirdi: “Umarım bu kapak, hayatın hangi aşamasında olursanız olun yeni şeyler denemek için kendinize meydan okumanız için size ilham verir. Değişmek, gelişmek ve korkusuz olmak… Bunların hepsi gerçekten çok iyi şeyler.”

TV sunucusu bu yıl derginin mayo baskısında yer alacak dört kadından biri. 2023 kapağını tamamlayan diğer isimler şarkıcı Kim Petras, model Brooks Nader ve oyuncu Megan Fox olacak.

Kate Winslet ödüllerine bir yenisini daha ekledi: BAFTA'dan ödülle döndüKate Winslet ödüllerine bir yenisini daha ekledi: BAFTA’dan ödülle döndü

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.

İlgili Haberler