İrem Derici destanı sürüyor

Bir at nasıl aşık olur? Biz bilmiyoruz ama İrem Derici biliyor, çünkü şimdi ayrıldığı sevgilisi için 'At gibi aşığım' demişti. Derici'nin magazin jargonuna son iki katkısı 'Ham Ham Derici' ve 'Beton Derici.'

17 Eylül 2023

Artık şuna eminiz; magazin dünyasında bazı insanların yaşadıkları destansı boyutlara ulaşabiliyor. Bu destansı hayatlardan bizim favorimiz İrem Derici’ninki.

Bir at nasıl aşık olur bunu biz bilemiyoruz ama İrem Derici’nin bunu bildiğine şüphemiz yok.  İrem Derici, geçtiğimiz aylarda gönlünü kendisinden 7 yaş küçük sporcu ve eski Survivor yarışmacısı Atakan Işıktutan’a kaptırmıştı. “At gibi aşığım” diyen İrem Derici’nin büyük aşkı tabii ki bitti. Sosyal medya hesaplarından sevgilisi ile pozlarını kaldıran ünlü şarkıcı ayrılık açıklamasını da yaptı.

İrem hanım sadece at gibi sevmekle kalmamış aşkını ‘Kimsenin kokusuna acıktığımı hatırlamıyorum, ama mesela onun kokusunu almadığımda sinirim bozuluyor. Bu açlık gibi bir şey oldu’ şeklinde sözleriyle dile getirmişti. Bu açlık ve olağanüstü aşk sadece 8 ay sürebildi. Aslında sadece diyoruz da bu 8 aylık birliktelik bazı çevrelerde rekor uzunlukta bir birliktelik de olabilir.

İrem Derici ‘at gibi aşık’ olduğu sıcak yaz günlerinde…

Tamam bu iş de bitti artık biz biraz rahatlayabiliriz tam derken şimdi de Söylemezsem Olmaz’da konuşan magazin habercisi Bilal Özcan ortaya çıkıp Derici’yi erkekleri yiyip bitiren bir kadın olmakla suçladı ve ‘İrem Derici erkekleri ham yapıp, tüketip atıyor. Ham ham İrem, çocuğu yemiş atmış” dedi.

Biz tam ‘Ham Ham Derici’ lakabını çok beğenmişken ve bunu sıkça kullanalım diye düşünürken İrem hanım tabii ki yine rol çaldırmadı ve biz illa bir alıntı yapacaksak bunun ancak ondan olabileceğini gösterdi. Derici en son olarak şöyle yazdı: 

“Şimdi şöyle oluyor, siz g*tünüzden  element uydurup ‘kudurdukça’ ben güçleniyorum, başarılarıma başarı katıyorum. Tırnaklarınızı kemirerek izlemeye devam edebilirsiniz, bu hep böyle oldu ve hep de böyle olacak. Beton Derici’den herkese iyi geceler!”.

Hangisi daha güzel? ‘Ham Ham Derici’ mi, yoksa’Beton Derici’ mi? Twitter’da bir anket yapmaya değmez mi?

İşte şimdi kafamız iyice karıştı. Tek bir cümlede İrem Derici bize hoş tanımlar  bırakmış. 

İlk başta ‘Ham Ham Derici’ mi iyi yoksa ‘Beton Derici’ mi  daha iyi buna henüz karar veremedik.

Ama bizim asıl gerçek favorimiz ‘götünüzden element uydurmak’ tanımıydı.

İrem hanım bizden daha edepli olduğundan götünüzden kelimesini g*tünüzden diye yazmış. Ancak biz her kelimeyi onun  gerçek ruhuna uygun yazmak taraftarı olduğumuzdan bunu yapmadık ve olması gerektiği gibi kullandık.

İrem hanımın magazin jargonuna bu yeni katkısını ilerde bir çok magazin yazımızda kullanacağımıza emin olun çünkü bu dünya ‘götlerden element uydurma’ konusunda uzmanlarmış gibi davrananların dünyası.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.