Bu bir iş ilanıdır: Sadece Taylor Swift haberi yapacak editör aranıyor

İş tanımı Taylor Swift haberleri yapmak. ABD merkezli medya kuruluşu Gannett, sadece Swift haberleri yapacak editör arıyor. Lakin editörün işi kolay değil. Şarkıcının her anını takip edip haber çıkarmak gibi bir görevi olacak.

Kültür Sanat 17 Eylül 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

Taylor Swift çağa damga vurmaya devam ediyor. Amerika Birleşik Devletleri’nde kendi halinde bir country müzisyeni olarak başladığı yolculuğunda bugün artık dünya çapında bir yıldıza dönüşen müzisyenin attığı her adım, yaptığı her hareket ve söylediği her söz haber değeri taşıyor. Bu hafta MTV Video Müzik Ödülleri’nde tam dokuz dalda ödül kazanan 33 yaşındaki yıldız müzisyeni anbean takip edecek bir editör aranıyor. İlan sahibi ABD merkezli medya kuruluşu Gannett.

Editörün tek işi Taylor Swift’i takip etmek

Yayınladığı yeni albümü ‘Midnights’ ile satış ve dinlenme rekorları kıran Taylor Swift, Eras Tour kapsamında çıktığı dünya turnesinde de yüzbinlerce hayranına ulaştı. Turnesi sayesinde gittiği yerlerde ekonomik canlılık da yaratan Amerikalı müzisyen, bu sayede milyonlarca dolarlık bir servetin de sahibi oldu. Hâl böyleyken sanatçının attığı her adımın olay olması da çok doğal. Bunun farkında olan ABD merkezli medya kuruluşu Gannett, müzisyenin hayranlarını platformuna çekmek için bir iş ilanı yayınladı.

Gannett’in yayınladığı ilana göre işe alınacak editörün tek bir görevi olacak: Taylor Swift’in attığı her adımı takip etmek. İlk bakışta kolay gibi gözükse de her attığı adım olay olan üstelik de çok büyük ve bir o kadar da sadık bir hayran kitlesine sahip müzisyeni takip etmek çok da kolay olmasa. Dünya çapındaki medya kuruluşlarının yer yer küçülmeye gittiği günümüzde sadece tek bir ismin yaptıklarını takip etmek için açılan ilana elbette çok sayıda başvuru da geldi.

MTV Video Müzik Ödülleri'nde gecenin yıldızı Taylor SwiftMTV Video Müzik Ödülleri’nde gecenin yıldızı Taylor Swift

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.