İddiadan kim ölmüş: Yılmaz Erdoğan ve genç ‘sevgilisi’

Magazin dünyası dünden beri Yılmaz Erdoğan'ın sarışın sevgilisini konuşuyor. Cansu Taşkın birlikte olduklarını söylüyor ama işin aslını bilenler var.

Magazin 9 Nisan 2024
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Pınar Kerimoğlu (solda) ve Cansu Taşkın Youtube'da Yılmaz Erdoğan'ın dedikodusunu yaptı!

Yılmaz Erdoğan senaryosunu yazıp başrolünü oynadığı İnci Taneleri başladığından beri gündemde. İlk günlerde dizinin başrollerinden ‘Dilber’in dansını konuştuk, pavyonda giydiği elbisenin pazarda satılmaya başladığını duyduk.

Sonra Azem’li bölümler başladı. Öyle bir Azem ki zenginlerin sofrasında diliyle, pavyon dalaşlarında yumruğuyla girdiği kavgaların hepsinde süpermene rahmet okutan performanslar gösterdi. Bakmayın “kaybedenler kulübü”nün üyesi gibi göründüğüne, Azem bir erkeğin en çok istediği şeyi yaptı, bütün kadınları kendine aşık etti. Etrafını saran bu hayranlık bulutu özgüvenini o kadar artırdı ki yalnızca öğrencisi Ayça’ya (Ülkü Hilal Çiftçi) değil herkese Türkçe dersi verdi.

Kelimelerle kedinin yün yumağıyla oynadığı gibi oynayan ‘Azem’in Yılmaz Erdoğan’dan izler taşıdığı aşikar. Yine bu bir dizi ama şimdi gerçekler…

Lazım değil!

İnci Taneleri başladığında Yılmaz Erdoğan’ın Cansu Taşkın adlı genç bir modelle birlikte olduğunu duymuştuk, ama onları ne beraber gördük ne de bir açıklamalarına rastladık. Yalnızca birlikte çekilmiş bir fotoğraf vardı.

Dün Cansu Taşkın Pınar Kerimoğlu’nun Youtube yayınında baklayı ağzından çıkardı.

Cansu Taşkın ve Yılmaz Erdoğan’ın Maslak’ta bir etkinlikte çekilen fotoğrafı

31 yaşındaki Cansu Taşkın aşk yaşıyor musunuz sorusuna “Evet öyle bir şey var” dedi ve stüdyodakilerin tezahüratı karşısında “Ayıp bir şey yapmıyoruz ki” diye ekledi.

Taşkın “Dizide herkesin Türkçe hatasını düzeltiyor, seninkini de düzeltiyor mu” sorusuna ilginç bir cevap verdi. “Ben ‘lazım’ (a’yı kalın telaffuz ediyor) diyordum, onu düzeltiyor. A’yı daha ince söylemem gerekiyormuş, ‘lâzım’ diye. Hiç farkında değildim.”

Size de tanıdık geldi mi? Evet, Azem de Dilber’in “lazım”ını aynı şekilde düzeltiyordu.

Cansu Taşkın ‘üç kuruş fazla olsun kırmızı olsun’ der gibi

O iş öyle değil

Ancak TV100 muhabiri Onur Adıgüzel’in haberine göre bütün bunlar doğru değil, işin aslı şöyle. Cansu Taşkın, Yılmaz Erdoğan’la iki yıl önce Maslak’ta bir etkinlikte tanışıp fotoğraf çektirdi. Aralarında bir ilişki yaşanmadı, sadece birkaç kez görüştüler. Cansu Taşkın uzun zaman Yılmaz Erdoğan’a ulaşmak istedi. Ancak telefon numarası değiştiği için ulaşamadı.

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.