Tolga Sarıtaş ile Zeynep Mayruk evlendi

Oyuncu Tolga Sarıtaş dört buçuk yıldır birlikte olduğu tasarımcı Zeynep Mayruk’la Çeşme’de evlendi.

Magazin 27 Haziran 2024
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

Arka Sokaklar, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Kayıp Şehir, Baba gibi dizilerle tanınan genç oyuncu Tolga Sarıtaş beş yıla yakındır birlikte olduğu Zeynep Mayruk ile evlendi.

TV ve sinema dünyasını buluşturan düğüne İstanbul’dan kalabalık bir topluluk katıldı. Zeynep Mayruk, Oscar de la Renta imzalı bir gelinlik giydi.

Düğüne Engin Akyürek, Sarp Akkaya, Sinem Akkaya, Özgür Çevik, Hatice Kartoğlu, Alina Boz, Umut Evirgen, Melis Birkan, Aras Aydın, Hatice Şendil, Burak Sağyaşar, Banu Savcı, Timur Savcı, İnci Gündoğdu, Ali Gündoğdu, Yağız Alp Akaydın, Hanzade Durmuş gibi isimler katıldı.

Moda tasarımı alanında ABD ve Avrupa’da eğitim alan Zeynep Mayruk, 2013 yılından bu yana kendi adını taşıyan markasıyla iş yapıyor.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.