O zaman dans! Yiğit Bayraktar’dan Latin şov

Almanya adına yarışan Türk dansçı Yiğit Bayraktar Çin Halk Cumhuriyeti’nin Wuxi kentinde düzenlenen WDSF 2024 Yıldızlar 2 Latin Dünya Şampiyonası’nda altın madalya aldı.

Spor 22 Temmuz 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
15 yaşındaki Yiğit Bayraktar, partneri Lukrecija Kuraite ile birlikte Çin'den zaferle döndü.

15 yaşındaki Yiğit Bayraktar Türkiye Dans Sporları Federasyonu’nun lisanslı sporcusu iken 2019 yılında Almanya’yı seçti. O tarihten bu yana Almanya adına yarışan Yiğit Bayraktar partneri Lukrecija Kuraite ile birlikte Çin Halk Cumhuriyeti’nin Wuxi kentinde düzenlenen WDSF 2024 Yıldızlar 2 Latin Dünya Şampiyonası’na katıldı.

32 farklı ülkeden 60 çiftin katıldığı yarışmada Bayraktar ve Kuraite mutlu sona ulaştı. 15 yaşındaki sporcunun başarısıyla ilgili olarak Türkiye Dans Sporları Federasyonu Başkanı Tolga Han Çinkitaş şunları söyledi: “Türkiye’de yetişen bir Türk vatandaşı sporcumuzun Almanya adına da olsa şampiyonluk kürsüsünde olması hepimiz için gurur vericidir. Tebrik eder başarılarının devamını dilerim.”

Devlerin çarpışmasından 'suç' çıkmadı... Geriye polemik kaldıDevlerin çarpışmasından ‘suç’ çıkmadı… Geriye polemik kaldı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.

İlgili Haberler