Sağanaktan kaçıp kurşun yağmuruna tutuldular: Balkon altında arkadaşıyla konuşurken can verdi

Aksaray'da iki genç yağmurdan kaçmak için sığındıkları balkon altında silahlı saldırıya uğradı. Biri öldü, diğeri yaralı şekilde hastaneye kaldırıldı. Linçten zor kurtarılan saldırganın ise yüzü tanınmaz halde olduğu için kimliği öğrenilemedi.

Gündem 2 Eylül 2024
Bu haber 3 hafta önce yayınlandı

Veli Tan ve arkadaşı Beytullah Erdoğan Aksaray’ın Gülağaç ilçesinde yaşıyorlardı. Dün akşam saatlerinde buluştular, keyifli de vakit geçiriyorlardı. Ancak yağmur öyle bastırdı ki kendilerini bir balkonun altına zor attılar. Yağışın dinmesini beklerken bir yandan da sohbet ediyorlardı, az sonra kurşunların hedefi haline geleceklerinden haberdar değildiler.

Ve kimliği belirsiz bir kişi onlara tabancayla ateş etmeye başladı. Veli’yle Beytullah kanlar içinde yere yığıldı. Yakınları silah seslerini duyup olay yerine koştu. Saldırganı yakalayıp ağır şekilde dövdüler. İki genç hastaneye kaldırıldı. Veli müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

Beytullah ve yüzü tanınmaz hale geldiği için ismi öğrenilemeyen saldırganın tedavisi sürüyor.

Bahçelievler’de birkaç saatte iki silahlı saldırı: Biri sokak ortasında, diğeri hastanedeBahçelievler’de birkaç saatte iki silahlı saldırı: Biri sokak ortasında, diğeri hastanede

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.